Legjobb ár garancia i
Válasszon szállodáink közül, kérjen ajánlatot, vagy foglaljon közvetlenül online.
Butterfly

Család és gyerekek

Családbarát fürdő

Az egészség nem csak a felnőttek dolga A gyerekek is élvezhetik Marienbad természetes gyógyító erőforrásait és az Ensana nagy múltra visszatekintő gyógyfürdőhagyományait.

Az Ensana Centrální Lázně Health Spa Hotel gyógyfürdője csak rövid távolságra fekszik a Butterfly Health Spa Hoteltől, amelynek saját gyermekosztálya az Ensana minden vendége számára nyitva áll, akik így kihasználhatják a természeti erőforrásokon alapuló, egyedülálló és bevált kezeléseket.

 

Komplex gyógyüdülések

A klasszikus komplex gyógyüdüléseket 6 évesnél idősebb gyerekeknek ajánljuk. A programban foglalt kezelések különösen alkalmasak a mozgásszervi panaszok, valamint a légúti és húgyúti, illetve a nőgyógyászati betegségek gyógyítására. A legalább 7 éjszakát igénylő tartózkodás tartalmazza a választott kategóriájú szállást és ellátást, az igényelt orvosi vizsgálatot, az ivókúrát, az orvos által előírt gyógykezeléseket, az orvosi zárójelentést, valamint az ingyenes belépést az úszómedence területére.

Megelőző gyógyüdülések

A preventív fürdőkezeléseket 4–12 éves korú gyermekeknek kínáljuk, akiket szüleik kísérnek. A kezelések célja, hogy erősítsék az immunrendszert, valamint megfelelően fejlesszék a mozgásban részt vevő szerveket. A legalább 7 éjszakát igénylő tartózkodás tartalmazza a választott kategóriájú szállást és ellátást, egy alap orvosi vizsgálatot, gyógyvizes ivókúrát, gyógykezeléseket, valamint az ingyenes belépést az úszómedence területére.

Ajánlások

A kezelések előfeltételei és orvosi ajánlásai

A kezelések megkezdéséhez és maximális hatékonyságához, kérjük:

  • Ne feledje magával hozni a gyermeke egészségi állapotát bemutató orvosi szakvéleményt (számítógéppel vagy írógéppel írva)
  • Ne feledje magával hozni a gyermekének felírt gyógyszereket, amennyiben vannak
  • Legyen gyermekével a kezelés teljes időtartama alatt
  • Biztosítsa, hogy a gyermek pihenjen a kezelések között
  • A balesetek elkerülése érdekében ne engedje, hogy gyermeke felügyelet nélkül szaladgáljon

A sürgős eseteket külső mentőszolgálat látja el.


Szabadidős programok

A legkisebbek számára egy játszószobát alakítottunk ki a szállodában. A Centrální Lázně Health Spa Hotel mellett egy kültéri játszótér is található.

Ha van egy kis ideje, látogasson el a közeli Boheminium miniatűrparkba, fedezze fel a Prelát Nemzeti Parkot, próbálja ki az újonnan megnyitott kalandpark kötélpályáit, vagy kiránduljon egyet, és nézzen szét a Hamelika kilátótoronyból. A gyermekek szeretik az állatokat, ezért látogasson el velük Lázně Kynžvart mini állatkertjébe vagy a plzeňi állatkertbe és dinóparkba is!

Az örökmozgó gyerekek számára kerékpárok és terepjárók bérelhetők, de várja őket a teniszpálya, a lovasiskola vagy akár a síközpont. De kipróbálhatják az autóval rövid idő alatt elérhető Royal Golf Clubot is Marienbadban.

Kérdése van?

Munkatársaink szívesen segítenek. Forduljon hozzánk bizalommal! 

Nemrég nézett
Hotels
Packages & Specials