Legjobb ár garancia i
Válasszon szállodáink közül, kérjen ajánlatot, vagy foglaljon közvetlenül online.
Centrální Lázně

Centrální Lázně

Marienbad’s Original Spa Hotel

Minden itt kezdődött. 1812-ben ezen a helyen épült meg az első fürdőház, amely elindította a marienbadi gyógyfürdőhagyományokat a siker útján, és ami később átépítve a mai Centrální Lázně Health Spa Hotel lett. A szálloda tehát joggal tartja magát a Mariánské Lázně-i gyógyfürdőhagyományok szimbólumának.

Ez már csak azért is igaz, mert a szállodához 1882-ben hozzáépített szárnyban, a legendás Maria Spa épületben található az a Mária-forrás természetes szén-dioxid-forrás, amiről a várost elnevezték.

Építészet

Nagyhírű építészet és nyugodt környezet

A Centrální Lázně és a nemrégiben felújított Maria Spa épületszárny a marienbadi történelmi gyógyfürdő-építészet megőrzésének szép példái. Történelmi hangulatuk, eleganciájuk és korszerű belső tereik négycsillagos kényelmet és kiszolgálást nyújtanak a vendégeknek.

A Marienbad gondozott fürdőnegyedére néző szálloda a jelképpé vált oszlopcsarnokkal, a gyógyfürdőpark, a zenélő szökőkutak, a Goethe tér nyugodt pompája csakúgy, mint a várost körülvevő, nyugalmat árasztó erdők, nemcsak felüdítik, de el is érzékenyítik a vendégeket.

A szálloda

Klasszikus belsőépítészet és modern kényelem

A szálloda halljában található a recepció, a vendégfogadó pult, valamint a kényelmes, Lobby lounge egy nyári terasszal. Kóstolja meg a házi pékségben készült finomságokat, kortyoljon el egy hűsítő italt, esténként hallgasson zenét, vagy társasjátékozzon.

A Goethe étterem az első emeleten, kellemes környezetben várja a vendégeket reggelire, ebédre vagy vacsorára. Itt kedvére választhat a cseh és a nemzetközi konyha specialitásai, a svédasztalos egészséges ételek vagy a látványkonyhán frissen készülő fogások között.

A főépületben található 108 szoba és lakosztály az épület klasszikus építészeti stílusának megfelelően elegánsan berendezett, világos és tágas. A Mara Spa szárny közelmúltban felújított 36 szobája és lakosztálya a legszebb példája annak, hogy a múlt pazar pompája által ihletett belső terek a modern szállodák kényelmével felszerelve luxuskörülményeket biztosítanak az igényes vendégeknek.

The lobby of the hotel houses the reception area, the guest relations desk and the comfortable Lobby Lounge with its summer terrace. Here, you can enjoy a fine selection of delicacies from the in-house bakery, a cool drink and some music and board games in the evenings.

Főbb jellemzők
  • 144 szoba és lakosztály
  • Történelmi szecessziós építészet és korhű hangulat
  • Igényesen felújított Maria Spa szárny luxusszobákkal
  • Négycsillagos superior szolgáltatás és egészséges, friss ételek
  • 3 saját gyógyforrás és egyedülálló szárazgáz-forrás
  • Marienbad legrégibb múltra visszatekintő gyógyközpontja és a látványos, új Maria Spa szárazgáz-fürdő
  • Teljes körű gyógyászati kezelések, melyek a helyi természetes erőforrásokra (gyógyforrás, tőzeg, természetes szárazgáz) támaszkodnak
  • Híres fürdőhely változatos kulturális és sportprogramokkal
  • Ingyenes Wi-Fi a szálloda egész területén
Gyógyfürdő

Marienbad legnagyobb történelmi gyógyfürdője

A szálloda központi eleme és egyedülálló jellemzője a két különálló fürdőrészleg. A főépületben Marienbad legnagyobb történelmi gyógyfürdője található, 24 csodálatosan megőrződött, eredeti 19. századi csempeburkolatú kezelőszobával. A Maria szárnyban működő Maria Spa egy egyedi stílusú és modern wellnessrészleg, ahol különleges szárazgáz-fürdő is igénybe vehető oxigénterápiával.

A természetes szárazgáz-forrás mellett a szállodábanhárom különböző gyógyforrás is működik, melyeket eltérő ásványianyag-összetételüknek köszönhetően különféle ivó- és fürdőkúrához használnak. A hagyományos wellness-szolgáltatásokat és a klasszikus balneoterápiás kezeléseket gyógyterápiák és a szálloda nagy tapasztalatú szakemberei által kifejlesztett, korszerű eljárások egészítik ki. A wellness- és kozmetikai kezelések széles körű választéka segít kikapcsolódni és pihenni.

A Centrální Lázně Health Spa Hotelben működő egyik gyógyászati részleggyermekek gyógykezelésére szakosodott, kiemelt figyelemmel az urológiai és a légzőszervi betegségekre.

A fedett és fűtött folyosónak köszönhetően a szálloda összekapcsolódik a Nové Lázně és a Hvězda Health Spa Hotelekkel. A vendégek kényelmesen átsétálhatnak az 1896-ban épült római fürdő három medencéjéhez, az örvény- és pezsgőfürdőbe vagy az Aqua Wellness központba, ahol Marienbad legnagyobb fedett medencéje kapott helyet. Út közben álljon meg a modern Premier fitneszközpontban, ahol kardio-, fitnesz- és erősítőedzések várják.

Ha egy remek helyszínen barátságos történelmi környezetben kiváló minőségű szállásra, illetve fürdő- és wellness-szolgáltatásokra vágyik, itt nem fog csalódni!

Kérdése van?

Munkatársaink szívesen segítenek. Forduljon hozzánk bizalommal! 

Nemrég nézett
Hotels
Packages & Specials