Legjobb ár garancia i
Válasszon szállodáink közül, kérjen ajánlatot, vagy foglaljon közvetlenül online.
Centrální Lázně

Család és gyerekek

Gyógyüdülés gyermekek számára

Az egészség nem csak a felnőttek dolga Marienbadban gyerekek is élvezhetik a gyógyfürdőkezelések és a természetes gyógyforrások jótékony hatásait, hiszen a fürdőben régi hagyománya van a gyerekgyógyászatnak.

A Centrální Lázně Health Spa Hotel gyógyfürdője külön gyerekosztályt működtet, egyedülálló és jól bevált rendszert biztosít a gyermekek gyógyítására a természeti erőforrások felhasználásával. Minden kezelés egy tapasztalt, balneológiai és orvosi rehabilitációra szakosodott gyermek-fürdőorvos felügyeletével történik, aki az első vizsgálat és a kapott szakorvosi vélemények alapján állítja össze a szükséges kezeléseket tartalmazó egyéni gyógyfürdő-terápiát.

Komplex gyógyüdülés

A klasszikus, komplex gyógyüdülést 6 évesnél idősebb gyerekeknek ajánljuk, különösen mozgásszervi megbetegedések, valamint légzőszervi, urológiai és nőgyógyászati problémák esetén. Az itt-tartózkodás legalább 7 éjszakára szól, magában foglalja a kiválasztott kategóriának megfelelő elhelyezést, szobát és ellátást, az orvosi vizsgálatot, kérésre kontrollvizsgálatot, a gyógyvíz-ivókúrát, az orvos által előírt gyógykezeléseket, a zárójelentést és az ingyenes belépést az uszodába.

Preventív gyógyüdülés

A preventív fürdőkezeléseket 4–12 éves korú gyermekeknek kínáljuk, akiket szüleik kísérnek. A kezelések célja, hogy erősítsék az immunrendszert, valamint megfelelően fejlesszék a mozgásban részt vevő szerveket. Az itt-tartózkodás legalább 7 éjszakára szól, magában foglalja a kiválasztott kategóriának megfelelő elhelyezést, szobát és ellátást, az alapvető orvosi vizsgálatot, a gyógyvíz-ivókúrát, a fürdőkezeléseket és az ingyenes belépést az uszodába.

Ajánlások

A kezelések előfeltételei és orvosi ajánlásai

A kezelések jóváhagyásához és maximális hatékonyságához, kérjük:

  • Ne feledje magával hozni a gyermeke egészségi állapotáról szóló orvosi szakvéleményt (számítógéppel vagy írógéppel írva)
  • Ne feledje magával hozni a gyermekének felírt gyógyszereket, amennyiben vannak
  • Legyen gyermekével a kezelés teljes időtartama alatt
  • Biztosítsa, hogy a gyermek pihenjen a kezelések között
  • A balesetek elkerülése érdekében ne engedje, hogy gyermeke felügyelet nélkül szaladgáljon

A sürgős eseteket külső mentőszolgálat látja el.

Szabadidős programok

A legkisebbek számára egy gyereksarkot alakítottunk ki szállodánkban. A szálloda mellett egy kültéri játszótér található. Ha van egy kis ideje, látogasson el a közeli Prelat Nemzeti Parkba, ahol számos látnivaló található, valamint az újonnan megnyitott kalandpark, ami nemcsak a felnőttek adrenalinszintjét emeli meg, hanem a 3 évnél idősebb gyerekek számára kalandokat biztosít.

A gyerekek a cseh kastélyok és várak miniatűr modelljeit is megcsodálhatják a Boheminia miniatűrparkban. Látogasson el velük Lázně Kynžvart mini állatkertjébe vagy a plzeňi állatkertbe és dinóparkba is!

Kérésre gyermekfelügyeletet biztosítunk. 

Kérdése van?

Ne habozzon, lépjen kapcsolatba velünk – csapatunk készséggel áll rendelkezésére! 

Nemrég nézett
Hotels
Packages & Specials