Legjobb ár garancia i
Válasszon szállodáink közül, kérjen ajánlatot, vagy foglaljon közvetlenül online.
Esplanade

Esplanade

Gyógy- és wellnessüdülés tágas szállodánkban

Amikor először lép be az Esplanade Health Spa Hotel előcsarnokába, azonnal feltűnik majd a szálloda pazar kialakítása. A barátságos előcsarnok mellett a folyosók, a szobák, az éttermek, és a szálloda összes közös helyisége is rendkívül tágas. Bőségesen talál helyet a kikapcsolódásra, ellazulására, így csak az egészségére és a pihenésre kell koncentrálnia. Csillapítsa éhségét 6 különböző éttermünk egyikében, beszélgessen a csodás Park Caféban, vagy frissüljön fel a modern wellnessrészlegünkben.

Az 1980-ban, skandináv befektetők jóvoltából épült négycsillagos gyógyszálloda teljes felújításon esett át. 2016/2017-ben megtörtént az Esplanade szárny meseszép prémiumszobáinak, a Gallery és Calla étteremnek és néhány pazar konferenciatermünknek a felújítása. A szállodánk szívét-lelkét jelentő Balnea Health Spát 2014-ben teljes mértékben felújítottuk.

Gyógyfürdő Pöstyénben

Szlovákia legjobb wellness-szállodája

A pöstyéni gyógyfürdőben nagy hagyománya van a reuma és mozgásszervi betegségek kezelésének. A gyógyászati csapat szakértelme, az évente kb. 3 millió kezelésből származó gazdag tapasztalat, és mindenekelőtt a hatékony természetes gyógymódok – például a kéntartalmú termáliszap és termálvíz – nemzetközileg elismertek, és kivételesen hatékonynak bizonyulnak.

A közelmúltban felújított és az Esplanade és Splendid hotelekhez közvetlenül csatlakozó Balnea Health Spa Közép-Európa legmodernebb és legnagyobb balneoterápiás és rehabilitációs központja, és Szlovákia legjobb fürdőlétesítményeként tartják számon.

A modern gyógyászati központ mellett, amely számos gyógyászati és terápiás kezelőhelyiséggel rendelkezik, az alábbi egységek is megtalálhatók 3 pavilonban, több mint 8000 m2-en:

 • Különféle hőfokú, feszített víztükrű medencék (termálmedencék)
 • Nagyméretű akvafitnesztér
 • Vízikerékpáros medence
 • Beltéri medence rehabilitációs terápiás medencével
 • Szaunatér
 • Szépségcentrum
 • Nagy és modern fitneszközpont
 • Rehabilitációs központ, amely a legkorszerűbb műtét utáni ellátást nyújtja, és a térd, a váll és más ízületek kezelésével és mobilizálásával foglalkozik
 • Ergoterápiás központ, amely többek között mintakonyhával és szimulációs autóval segíti azoknak a betegeknek a felépülését, akik fizikai sérülést szenvedtek el, hogy alapos orvosi felügyelettel visszanyerjék a mindennapi élethez szükséges készségeiket.

Az átfogó orvosi-diagnosztikai szolgáltatások mellett az Ensana több mint 60 kezelést is kínál – a terápiás masszázsoktól az iszappakolásig, valamint a fizioterápiától az egyéni edzésterápiáig.

Pihenés

Teljes körű szolgáltatások egy csomagban!

Az Esplanade Health Spa Hotel sokkal több mint gyógyszálló.

A nyaralással egybekötött pihenés az első számú prioritásunk. A szálloda medencéje és wellnessrészlege egész évben bel- és kültéri fűtött masszázsmedencékkel, hatalmas szaunatérrel (többek között finn szaunával, infraszaunával, gőzszaunával és pihenőrészleggel) várja vendégeit. Szánjon rá időt, és kényeztesse magát pihentető masszázsainkkal, fürdőinkkel, valamint test- és arckezeléseinkkel.

Üzleti ügyeket intéz nyaralása alatt? Bérelje ki 10 különféle konferenciaszobánk és tárgyalónk egyikét vagy a szomszédos kongresszusi központ nagyméretű konferenciatermei közül valamelyiket, hogy az Esplanade Health Spa Hotelben a pihenés mellett üzleti ügyeit is elintézhesse.

Főbb jellemzők
 •  460 szoba és lakosztály
 • Modern, négycsillagos szálloda nagy közösségi terekkel és kiváló éttermekkel és bárokkal
 • Közvetlen belépés a Balnea Health Spába, Európa legnagyobb balneoterápiás központjába, amely egyúttal Szlovákia legjobb fürdőlétesítménye
 • Átfogó egészségügyi program és egyedülálló természetes gyógymódok (termálvíz és kénes iszap)
 • Bel- és kültéri medencék, szaunatér és nagy fitneszközpont
 • Nagyszerű sport- és szabadidős infrastruktúra
 • Akár 1400 vendég befogadására alkalmas, kiváló rendezvénytér
 • Ingyenes Wi-Fi az egész szállodában
Szabadidő

Fedezze fel a szálloda meseszép környékét

A szálloda ajtaján kilépve egy egész sziget vár felfedezésre a gyógy- és wellnesskezelések között. Próbálja ki a szabadtéri sportolási lehetőségeket: tenisz, squash, nordic walking, túrázás, kocogás, kerékpározás vagy vízi sportok közül választhat.

A golfozás szerelmesei a Fürdősziget kilenc lyukú pöstyéni golfpályáján vagy a híres Penati Golf Resortban hódolhatnak kedvenc sportjuknak.

Nyugisabb programra vágyik? Sétáljon egyet a Fürdősziget parkjában, és tegyen kitérőt Pöstyén belvárosába, ahol egymást érik a kávézók, vagy fedezze fel a környék történelmi látnivalóit.

Ügyfélszolgálatunk munkatársai minden kérdésére válaszolnak, és segítenek egyéni ízlésének megfelelő programok kiválasztásában. A jól tájékozott, barátságos személyzet kiválóan ismeri a régiót, és nagyszerű tippeket adhat az időtöltéshez.

Az Esplanade Health Spa Hotelben pihentető, élvezetes és kalandokkal teli üdülésben lehet része.

Kérdése van?

Munkatársaink örömmel segítenek. Forduljon hozzánk bizalommal! 

Nemrég nézett
Hotels
Packages & Specials