Legjobb ár garancia i
Válasszon szállodáink közül, kérjen ajánlatot, vagy foglaljon közvetlenül online.
Grand Margaret Island

Hívogató, sportos, elbűvölő

Kávézók, klubok, városnézés és sport Budapesten

Szereti az otthonos hangulatot? Semmi sem fogható egy csésze kávéhoz és egy szelet sütihez? Esetleg sportos típus, aki nem szeretné aktív fizikai tevékenységeit a gyógyüdülése vagy szabadidős itt-tartózkodása alatt sem feladni? Egy kis esti szórakozás sem lenne ellenére? Tessék választani! Fedezze fel Budapest régi kávéházait, ugorjon be egy pezsgő belvárosi klubba, vesse bele magát valamilyen aktív sporttevékenységbe, vagy tartson az átlagostól eltérő városnézést.

Legyen aktív Budapesten
Palatinus strandfürdő

Mit szólna egy egész napos fürdőzéshez? Most nem a számos gyógyfürdő valamelyikére gondolunk, hanem Európa egyik leggyönyörűbb üdülőkomplexumára, a margitszigeti Palatinus strandfürdőre. 11 úszómedencéjével, sportpályáival, játszóterével és vízi csúszdájával a strandfürdő ideális helyszín egy csodálatos, szórakozással teli nap eltöltéséhez.

Golf

Ha egy kicsit is vonakodik feladni a golfozás örömét wellnesskirándulása alatt, Budapest környékén több golfpálya is az Ön rendelkezésére áll:

Tenisz és squash

A tenisz és a squash kedvelői szintén megtalálják számításukat Budapesten. Teniszpályákat és jól felszerelt squash-központokat a város minden szegletében talál.

Wakeboarding

Víz és adrenalin – ezekre számíthat a wakeboardpályán.

wakescout.com

Kocogás a Margitszigeten

Ha jobban szereti, hogy biztos talajt érez a lába alatt, mit szólna kocogáshoz a festői Margitszigeten? A sziget parkjának fái között a város egyik leggyönyörűbb futópályája áll az Ön rendelkezésére. Ha a Margitszigeten található szállodáink valamelyikében száll meg, ez a rekreációs létesítmény egy karnyújtásnyira van Öntől – tulajdonképpen a szálloda kijáratánál kezdődik.

Variációk városnézésre

Imádja a városnézést, de nem szeretne gyalogolni?

Budapest ezen a téren is elsőrangú választékot kínál:

Motorcsónak

Száguldjon végig a Dunán, egy motorcsónakon, idegenvezető társaságában, és vegye szemügyre Budapest látványosságait szédítő sebességgel.

Budapestboat.com

Segway-túra

A segway-es városnézés során – vezetővel vagy anélkül – fáradozás nélkül tehet meg tetszőleges távolságokat.

budasegwaypest.com

Helikopteres városnézés

Nézze meg Budapestet a magasból egy autentikus helikopteres élmény keretében.

lovelybudapest.com

Kétéltű busz

Ha valami igazán lenyűgöző élményre vágyik, vegyen részt egy autóbuszos városnéző körúton, majd élje át, hogy a busz a Duna habjai közé csobban.

Trabant

Különleges és vicces élményben lesz része, ha Budapestet egy igazi kétütemű Trabant 601-essel járja be.

rentatrabantbudapest.com

Kerékpár

Vegye be a várost két keréken! Kölcsönözzön egy kerékpárt vagy tandemet, és lépjen rá a pedálra, vagy vegyen részt egy vezetett kerékpártúrán. A kínálatban Sisi-túra, éjszakai túra vagy kommunizmustúra is szerepel.

budabike.com

Partiarcok és az éjszaka császárai számára

Budapestet a kelet Párizsának is nevezik. Az éjszakai élet itt legalább olyan színes, mint a francia fővárosban. A kaszinókban, pubokban, bárokban és diszkókban az élet estétől hajnalig lüktet. Budapesten nincs takarodó, így a hazárdjátékosok és az éjszaka császárai kedvükre játszhatnak és bulizhatnak akár egész éjszaka.

Kaszinók

Ha már pénzben játszik, azt tegye stílusosan. A városközpontban hagyományos kaszinók várják krupiéval és az elmaradhatatlan „rien ne va plus”-vel. A kaszinókon kívül néhány pókerklubot is talál.

Partyhajó

Mit szólna egy éjszakai hajókázáshoz a Dunán? Egy szuper bulival összekötve? A partyhajó este 10:30-kor indul. Készüljön fel: tánc, finom italok, bulizás.

boatpartybudapest

Klubok és diszkók

Szereti dzsesszesre hangolva? Vagy inkább táncolna? Látogasson el Budapest valamelyik élőzenés klubjába. Táncolja át az éjszakát a trendi diszkók valamelyikében, vagy töltsön el egy estét valamelyik híres éjszakai klubban. A budapesti éjszaka garantáltan kalandos lesz.

morrisons2 fatmo ligetclub 

corvinclub romkert

Romkocsmák és szabadtéri helyek

A romkocsmák Budapest jellegzetes vendéglátóhelyei. Lemállott vakolat, szedett-vedett bútorok – mindezek ellenére fantasztikus hangulat. Példának említhetnék a Szimpla Kertet, ahol egy öreg Trabantból kialakított asztal várja a vendégeket.

Édes élvezetek városa

Az édesszájúak semmi esetre se hagyják ki a budapesti kávéházakat. Minden idelátogatónak legalább egyszer meg kell kóstolnia a somlói galuskát vagy a dobostortát. Tapasztalja meg a sütemények és torták gazdag választékát kínáló, régi kávéházak egyedi hangulatát. Ezeket a budapesti kávéházakat ajánljuk:

Gerbeaud

Budapest leghíresebb kávéházában, a Vörösmarty téren álló Gerbeaud-ban különböző torta- és süteménykülönlegességeket kínálnak. Itt megkóstolhatja a híres szilvatortát is.

Művész Kávéház

Az Opera közelében található Művész Kávéházban történelmi környezetben fogyaszthat kávét, süteményt vagy akár meleg ételt. A Művész főleg operaelőadás előtt és után népszerű a helyiek és idelátogatók körében.

Ruszwurm Cukrászda

A Várnegyedben található, 1827-től működő Ruszwurm Cukrászda sokak szerint a város legjobb cukrászdája. Szánjon időt rá, és kóstolja meg a különlegességeket.

Book Café

A Book Café a nevét az épületben található könyvesboltról kapta. Az önmagában is elragadó kávézó tradicionális belterét számos festmény díszíti. A zongorista és az édes finomságok kifinomult választéka a látogatást egyedi, felejthetetlen élménnyé varázsolja. Nyáron a tetőterasz is nyitva áll, innen gyönyörű kilátás nyílik a városra.

New York Kávéház

Arany, márvány, stukkók, pompa és ragyogás – így írható le egy kávézás a Boscolo Hotel földszintjén található kávéházban. Érzéki gyönyörök szemnek és szájnak. A New York Kávéház modern, kreatív cukrászremekeket kínál lélegzetelállító környezetben. A zenei aláfestésről az elmaradhatatlan zongorista gondoskodik.

Budapestnek külön bája van

Ez a pezsgő nagyváros tudja, hogyan bűvölje el vendégeit. Budapest ugyanakkor büszke és méltóságteljes is. Egy város, ami feledhetetlen wellness élményeket és pihenéstnyújt.

Tegyen egy próbát! Nem fogja megbánni.

Nemrég nézett
Hotels
Packages & Specials