Legjobb ár garancia i
Válasszon szállodáink közül, kérjen ajánlatot, vagy foglaljon közvetlenül online.
Grand Margaret Island

Alkalmazási területek:

Integratív orvosi szemléletmód a fokozott egészségvédelemért

A hagyományos orvoslásban az egészségügyi panaszokat általában orvossággal kezelik. Ennek eredményeképpen rövid távon enyhítik vagy megszüntetik a tüneteket, így pl. a fájdalmat, azonban gyakran figyelmen kívül hagyják az egészségügyi probléma tulajdonképpeni okát.

A gyógyulás többet jelent a tünetek enyhítésénél. Az Ensana Health Spa Hotels-nél ezért arra törekszünk, hogy lehetőleg hálózati megközelítéssel fektessünk fokozott figyelmet vendégeink egészségére, felismerve ezáltal az egészségügyi panaszok, így pl. a hátfájdalom, a gyomorrontás vagy éppen az atópiás dermatitis közötti összefüggéseket. Ezeket természetellenes mozgásformák, megváltozott izomfeszültség, az érzelmi állapot vagy az anyagcsere, sőt különböző okok kombinációja is okozhatja.

A sokrétű kezelési szemléletmódnak köszönhetően célunk egészségügyi problémájának tartós kezelése. Mindenekelőtt értékes és bizonyítottan természetes gyógymódjaink kifejezetten alkalmasak arra, hogy aktiválják a test öngyógyító mechanizmusait. Ezeknek a gyógymódoknak funkcionális tornával, kiegyensúlyozott táplálkozással, valamint fizikai és érzelmi ellazulással történő ötvözése segít a problémát kiváltó okoknak a megszüntetésében.

Nem csak a vázizomrendszer

Általánosságban az Ensana Health Spa Hotels tapasztalt szakemberekkel rendelkezik a vázizomrendszer panaszainak a kezelésében. Emellett azonban számos egyéb javallat esetén is hatékony segítséget tudunk nyújtani.

Egészségügyi problémák


A Grand Margaret Island Health Spa Hotel szálloda az alábbi egészségügyi problémák esetén lehet segítségére:

Nemrég nézett
Hotels
Packages & Specials