Legjobb ár garancia i
Válasszon szállodáink közül, kérjen ajánlatot, vagy foglaljon közvetlenül online.
Grand Margaret Island

Budapest természetes gyógyforrásai

Ideális gyógyulásra és pihenésre

Termálvíz

Naponta 30 000 köbméter meleg (70 Celsius fokos) gyógyvíz pezseg fel a mélyből Budapesten és a Margitszigeten található szállodáinkban. A vizet a fürdő-, ivó- és inhalációs terápiák, illetve a medencéinkbe engedés előtt 34-40 fokosra hűtik, hogy alkalmassá váljon a mozgásszervek, az ízületek és az izmok gyógyítására.

A budapesti termálvíz ásványi összetétele mind gyógyulásra, mind pedig pihenésre ideális, és számos különböző gyógykezelésre alkalmas.

Iszap

Az ásványi anyagokban gazdag Kolopi gyógyiszapot egy Tisza melletti természetvédelmi terület hordalékos síkságáról szállítják a budapesti fürdőkbe. Ez a 200 éve felfedezett iszap különösen alkalmas gyulladásos betegségek, például az ízületi gyulladás, a reuma és más izom- és csontrendszeri problémák kezelésére.

A város termálvizével keverve egy selymes és puha paszta keletkezik belőle, amely megtartja a hőt, és testtekercselés formájában alkalmazva mélyen behatol a szövetekbe. Az iszap méregtelenítő hatása annyira erős, hogy a kezelés után elengedhetetlen a megfelelő idejű pihenés.

Kérdése van?

Munkatársaink örömmel segítenek. Forduljon hozzánk bizalommal!

Nemrég nézett
Hotels
Packages & Specials