Legjobb ár garancia i
Válasszon szállodáink közül, kérjen ajánlatot, vagy foglaljon közvetlenül online.
Bradet

Rendezvények és üzleti turizmus

Fényűző partik és vállalati események helyszíne

Az elegáns Margareta bálterem fontos eseményeknek ad otthont. A nagyszabású konferenciák, a fontos termékbemutatók vagy elegáns gálavacsorák, a csillogó vállalati partik és a káprázatosan dekorált esküvők méltó helyszínre találnak  ebben a csodásan felújított, stílusosan berendezett rendezvényteremben.

Az összesen 720 m2-es terem 300–500 fő befogadására alkalmas ültetési rendtől függően (amely akár bankett- akár színházstílus is lehet). Állófogadásokon a terem befogadóképessége akár 600 főre bővíthető.

A nagyméretű színpadok és magas építmények elhelyezésére is kifejezetten ideális 4,5 m belmagasságú teremben tágas tér fogadja a vendégeket. A széles homlokzati ablakokon beáradó természetes fény nyitott térhatást és barátságos légkört teremt. A bálterem természetesen légkondicionált, és rendelkezik a konferenciákhoz szükséges legmodernebb technikai felszerelésekkel.

Rendezvények esetén egy ruhatár és egy bár is igénybe vehető. A teremhez külső bejárat is tartozik.

Legfontosabb információk:
 • Margareta bálterem konferenciák, koncertek, esküvők és állófogadások számára, összesen akár 600 fős befogadóképességgel
 • Újonnan felújított, 2,5–4,6 méteres belmagasságú terekkel rendelkező terem
 • Konferenciaközpont a szomszédos Sovata Health Spa Hotelben 8 rendezvényteremmel és tárgyalóval, amelyek befogadóképessége összesen 800 fő
 • Természetes fénnyel megvilágított termeink légkondicionálóval, ingyenes Wi-Fi-hozzáféréssel és korszerű technikai berendezésekkel vannak felszerelve

Margareta bálterem

Az elegáns Margareta bálterem a fontos események helyszíne. A nagyszabású konferenciák, a fontos termékbemutatók vagy elegáns...

720 m²
30,0 x 18,0 x 4,6 m
Max. kapacitás: 600
Joint Venue

Ha még több helyre van szüksége...

Ha még több helyre van szüksége, a szomszédos Sovata Health Spa Hotelben található konferenciaközpontot is lefoglalhatja rendezvényeihez.

Itt több mint 800 m2-es tér várja, amely igény szerint 8 kisebb, egyenként 50–290 m2-es szomszédos vagy egymásba nyíló helyiséggé alakítható. A természetes fénnyel jól megvilágított termek mindegyike a legmodernebb technikai berendezésekkel és légkondicionálóval van felszerelve, és különféle nyitott teraszokhoz, egy nagy konferenciateremhez, büféhez és ruhatárhoz biztosít hozzáférést. 

Foglalja le ezt a modern helyszínt találkozóihoz, képzéseihez és nagyszabású konferenciáihoz vagy izgalmas és szórakoztató csapatépítő rendezvényeihez! A Szovátát körülölelő, festői természeti környezet a maga nemében egyedülálló helyszíne lehet közösségi programjainak. Munka után Ön és munkatársai is eltölthetnek egy kellemes délutánt a Sovata Health Spa Hotel sparészlegében, ahol a pihenés mellett számos kényeztető wellness-szolgáltatás várja Önöket. Ilyen szolgáltatásokkal és környezetben programja biztosan sikert arat vendégei körében!

A foglalás a következőket tartalmazza

A terembérlethez nyújtott konferenciafelszerelések és szolgáltatások:

 • Projektor és vászon
 • Irodaszer
 • Flipchart
 • Szabványos Wi-Fi-kapcsolat
 • Légkondicionáló
 • Professzionális támogatás a rendezvény előtt, alatt

és után:

 • Konferenciaterem
 • Internetsarok
 • Fénymásolás
 • Nyomtatás

Rendezvényszervezés

Csapatunk örömmel áll rendelkezésére rendezvénye megszervezéséhez. Ügyfelünkként Ön igénybe veheti közvetlen és személyes helyi kapcsolattartónk szakmai segítségét, aki közreműködik a program összeállításában, megtervezésében és helyszíni lebonyolításában.

Az Ön kapcsolattartója:

Erzsébet Kabai, rendezvényszervező és értékesítési vezető
Tel.: +40 265 570 151 | Mobil: +40 752 214 485
E-Mail: mice.ro@ro.ensanahotels.com 

Kérjen személyre szabott rendezvényszervezési ajánlatot!

Nemrég nézett
Hotels
Packages & Specials