Garanția celui mai bun tarif i
Alegeți hotelul dvs. și trimiteți direct o solicitare fără caracter obligatoriu sau rezervați .
Bradet

Indicații

Abordare medicală integrată, pentru o îngrijire personalizată a sănătății

În medicina convențională, problemele de sănătate sunt tratate, de obicei, cu medicamente. În acest fel, simptomele ca durerea pot fi ameliorate sau eliminate pe termen scurt, dar cauza reală a problemei de sănătate este deseori ignorată.

Vindecarea înseamnă mai mult decât simpla ameliorare a simptomelor. De aceea, în cadrul Hotelurilor Ensana Health Spa, încercăm să privim sănătatea oaspeților noștri dintr-o perspectivă cât mai complexă și să identificăm interconexiunile din spatele neplăcerilor ca durerea de spate, indigestia sau dermatita atopică. Acestea pot fi cauzate de o gamă de mișcări nefirești, alterarea tensiunii musculare, starea emotivă sau metabolism, dar și de o combinație a mai multor cauze diferite.

Printr-o abordare terapeutică multifațetată, încercăm să remediem problema dumneavoastră de sănătate. În primul rând, remediile noastre naturale cu valoare și eficacitate dovedită sunt excelente pentru a ajuta organismul să își activeze funcțiile de auto-vindecare. Utilizarea acestor remedii, în combinație cu activitatea fizică funcțională, nutriția echilibrată și relaxarea fizică și emoțională ajută la eliminarea cauzelor primordiale care stau la baza problemei.

Nu ne limităm la sistemul musculoscheletal

În general, Hotelurile Ensana Health Spa sunt specializate și au experiență
în tratamentul sistemului musculoscheletal. Vă putem oferi însă un ajutor eficace pentru o serie de alte afecțiuni.

Probleme de sănătate


Bradet Health Spa Hotel vă poate oferi remediu pentru următoarele probleme de sănătate:

vizualizate recent
Hotels
Packages & Specials