Garanția celui mai bun tarif i
Alegeți hotelul dvs. și trimiteți direct o solicitare fără caracter obligatoriu sau rezervați .
Bradet

Brădet

Principalul hotel din regiune

Dacă vă plac hotelurile cu arhitectură deosebită şi concediile balneare relaxante, Bradet Health Spa Hotel este locul potrivit pentru dvs.  Vă puteţi aştepta la multe beneficii din partea Hotelului Brădet. Concret, cunoştinţe medicale excepţionale de specialitate şi unele dintre cele mai eficiente tratamente medicale alternative pentru probleme locomotorii, boli dermatologice sau afecţiuni ginecologice. De asemenea, hotelul nostru este locul perfect pentru evenimente corporate importante, seri de gală sau petreceri de nuntă romantice.

Înalta calitate a serviciilor şi gama vastă de facilităţi exclusiviste ale Bradet Health Spa Hotel sunt ceea ce ne diferenţiază şi ne fac să fim principalul hotel din regiune şi unul dintre cele mai bune hoteluri din România.

Arhitectură

Design pentru confortul dvs.

Pădurile munţilor transilvăneni reprezintă sursa de inspiraţie pentru noul design interior. Trimiterile la acestea pot fi recunoscute în întregul nostru hotel renovat complet, cu forma sa circulară, neobişnuită. Zona de recepţie spaţioasă, ambianţa primitoare a restaurantului şi camerele bine utilate, toate acestea reflectă designul modern, cochet, datorită combinaţiei de culori armonioase şi calde.

Rezultatul este un hotel unde vă veţi simţi confortabil din primul moment în care sosiţi.

Servicii

Servicii superioare pentru un confort la standarde înalte

Oaspeţii se vor simţi răsfăţaţi la Bradet Health Spa Hotel chiar din momentul în care sosesc. Personalul nostru face din confortul şi buna dispoziţie a dvs. principala sa prioritate. Colegii noştri amabili de la recepţie, care sunt prezenţi non-stop, vă vor răspunde la orice întrebări şi vă vor ajuta să vă organizaţi sejurul, inclusiv prin a vă oferi recomandări preţioase cu privire la ce puteţi face în împrejurimi.

Restaurantul Magnolia serveşte preparate echilibrate şi gustoase care vă vor încânta. De la mic dejunurile dis de dimineaţă până la cinele târzii, echipa din bucătărie vă asigură opţiuni sănătoase oricând doriţi. Până la urmă, o mâncare gustoasă aduce buna dispoziţie!

Cele 88 de camere şi 5 apartamente exclusiviste oferă întreg confortul de acasă într-un cadru amenajat minunat, cu privelişti extraordinare.

În fine, puteţi petrece ore de încântare în centrul spa al Sovata Health Spa Hotel, la care aveţi acces direct şi nelimitat.

Principalele atracţii
  • 88 de camere și 5 apartamente cu design modern
  • O atmosferă ambientală unică
  • Servicii superioare de 4* şi facilităţi moderne
  • Apa naturală sărată din legendarul Lac Ursu
  • Acces la Centrul Spa cu bazine de înot, bazine Kneipp, bazine cu apă sărată, camere de tratament, zonă de înfrumuseţare, zonă de saune şi centru de fitness
  • Gamă completă de tratamente medicale şi terapeutice, masaje de relaxare, tratamente de înfrumuseţare
  • Destinaţie balneară renumită cu un program cultural şi sportiv diversificat
  • WiFi gratuit în întregul hotel
Evenimente

Un spațiu splendid pentru evenimentul dvs.

Hotelul are de oferit încă o atracţie. Sala de evenimente Margareta nu este numai de o dimensiune generoasă, ci şi locul perfect pentru evenimente în care ambianţa este de importanţă capitală.

Concertele exclusive, petrecerile de companie impresionante, petrecerile de nuntă romantice vor impresiona invitaţii în această sală de evenimente elegantă şi uimitoare, deservită de un personal atent şi specializat în evenimente.

Centrul spa și de tratament

Spațiu pentru recreere și tratament

Zona de spa și tratamente balneare de la Sovata Health Spa Hotel se întinde pe două etaje. La un etaj se află bazinul de relaxare, cu o atmosferă liniştită, şi bazinul cu apă sărată de dimensiuni mari,  umplut cu apa terapeutică din Lacul Ursu. Aici veţi mai regăsi zona de tratament spaţioasă, cu camere specializate pentru gama largă de tratamente balneare medicale şi de relaxare eficace.

Specialitatea medicală a staţiunii de renume mondial Sovata este utilizarea remediilor naturale speciale ale regiunii. Apa sărată a Lacului Ursu şi nămolul terapeutic provenit din acesta sunt în special eficace, datorită proprietăţilor lor antiinflamatorii, în tratamentul tulburărilor musculo-scheletice, bolilor dermatologice şi afecţiunilor ginecologice sau alergiilor respiratorii.

La etajul inferior, adulţii pot intra în spaţiosul bazin de înot şi în bazinul cu hidromasaj, în timp ce cei mici se pot bucura de un bazin special pentru copii. Aici, veţi găsi al doilea bazin cu apă sărată şi zona saunelor, cu saună finlandeză, cu aburi şi cu infraroşii, precum şi o cabină aromatică.

Un centru de fitness, o cameră de gimnastică, propriul salon de înfrumuseţare şi un spaţiu generos în aer liber completează centrul de spa și tratament.

Plutiţi pe Lacul Ursu

Natură splendidă şi o destinaţie interesantă

Împrejurimile hotelului sunt la fel de speciale. Sovata şi Transilvania de nord-est oferă multe oportunităţi pentru activităţi sportive, aventură sau vizitarea obiectivelor culturale. Acestea sunt potrivite nu numai pentru concedii memorabile şi exclusiviste, ci şi pentru întruniri corporate de succes, atât formale, cât şi informale.

Și, ca avantaj special, oaspeţii hotelului în timpul verii beneficiază de acces gratuit la zona de plajă a lacului helioterm Ursu, în care puteţi pluti la fel ca în Marea Moartă. Un motiv în plus să vă simţiţi bine!

 Aveţi întrebări?

Echipa noastră vă va ajuta cu plăcere, nu ezitaţi să ne contactaţi.

vizualizate recent
Hotels
Packages & Specials