Garanția celui mai bun tarif i
Alegeți hotelul dvs. și trimiteți direct o solicitare fără caracter obligatoriu sau rezervați .
Bradet

Preparate culinare sănătoase

Preparate culinare sănătoase şi gustoase 

La Brădet Health Spa Hotel, cheful ştie exact cum să vă răsfeţe. Mai precis, cu o ofertă culinară care îmbină ce este mai bun din rafinata gastronomie locală cu specialităţile internaţionale.

Meniul oferă preparate care sunt nu numai delicioase, ci şi foarte sănătoase.  Ingredientele proaspete de sezon sunt preparate cât mai atent posibil,
conservându-le gustul excelent şi substanţele nutritive importante. 

Pregătirea atentă a mâncărurilor permite organismului să absoarbă vitamine, minerale şi alte substanţe nutritive de care are nevoie pentru un metabolism sănătos.

Opţiunile pline de prospeţime vă permit să vă delectaţi cu preparatele noastre fără mustrări de conştiinţă şi fără frustrări.

Mic dejun, prânz, cină

Desfătare pură la fiecare masă

Micul dejun în Restaurantul Magnolia va fi pe placul dvs. în fiecare zi. Veți avea partea de un bufet bogat cu tot ce aveți nevoie pentru a începe ziua cu dreptul: specialităţi de cereale şi pâine sănătoase, legume şi fructe proaspete, gemuri cu conţinut redus de zaharuri, preparate din ouă dătătoare de energie, mezeluri şi brânzeturi selectate, diverse sucuri de fructe şi produse lactate proaspete.

Veți putea savura un prânz generos de tip bufet. Alegeţi între salate proaspete, legume sănătoase, cereale de înaltă calitate, aperitive calde şi reci, diverse feluri principale şi garnituri din bucătăria locală şi internaţională, precum şi fructe proaspete şi deserturi delicioase.

Atracţia culinară principală este cina. Aici, servim în stil bufet cele mai rafinate specialităţi din gastronomia transilvăneană, maghiară şi românească. Veţi găsi mereu o largă selecţie de aperitive calde şi reci, legume sănătoase, salate proaspete, supe şi tocăniţe uşoare, preparate de calitate din peşte şi carne şi deserturi uşoare.

Personalul nostru de servire va ajuta cu plăcere pasionaţii de vinuri să aleagă vinurile româneşti sau internaţionale potrivite pentru preparatul culinar comandat.

Dorinţa dvs. este lege pentru noi

Dacă trebuie să aveţi grijă la ceea ce mâncaţi din cauza alergiilor, dacă aveţi orice restricţii de regim alimentar, dacă urmaţi o dietă specială sau doriţi să mâncaţi feluri vegetariene sau vegane, veţi găsi ceea ce doriţi la hotelul nostru! Spuneţi-ne din timp şi ne vom adapta la nevoile dvs. specifice sau vă oferim preparate vegetariene, hipocalorice, fără gluten, pentru diabetici sau cu conţinut redus de grăsimi.

Restaurant

Restaurantul Magnolia

Restaurantul Magnolia beneficiază de un design contemporan şi o atmosferă primitoare. Faţada de sticlă pe toată lungimea restaurantului oferă lumină naturală din belşug, iar diversele opţiuni servite în stil bufet vă vor satisface cu certitudine gusturile. În timpul cinei, oaspeţii se pot delecta cu muzică live. 

Programul Restaurantului Magnolia:
Mic dejun 7 - 10:30
Prânz 13 - 15
Cină 18 - 22:30

Tur 360°

Cafenea și bar

Cafeneaua şi barul Orhideea 

Chiar lângă zona de recepţie, veţi regăsi Cafeneaua şi barul Orhideea, cu un design modern. Aici puteți comanda o varietate largă de cafele sau puteți savura o diversitate de băuturi, într-o atmosferă plăcută.

Cafeneaua şi barul Orhideea: 
8 - 22

Diete speciale?

Nu mâncaţi carne sau aveţi solicitări dietetice speciale? Suferiţi de alergii sau intoleranţe alimentare?

Nu vă faceți griji, nu trebuie să renunțați la un sejur plăcut în hotelul nostru!

Este de la sine înţeles că bucătăria noastră va satisface cerinţele dvs. dietetice speciale. Trebuie doar să ne spuneţi la momentul rezervării sau oricând înainte de sosirea dvs. şi echipa bucătăriei noastre vă va satisface cu plăcere solicitările speciale.

vizualizate recent
Hotels
Packages & Specials