Legjobb ár garancia i
Válasszon szállodáink közül, kérjen ajánlatot, vagy foglaljon közvetlenül online.
Sovata

Sovata

Több mint hotel

A Thermal Sovata Health Spa Hotel sokszínű létesítmény. Mivel Európa egyetlen heliotermikus tavánál helyezkedik el, ahol a víz mélyülésével egyre melegebb lesz, Románia egyik legkiemelkedőbb gyógyszállójaként ismert. A Medve-tóból származó sós ásványvízhez és a különleges gyógyiszaphoz való exkluzív hozzáférés itt évtizedes tapasztalattal és ismerettel párosul.

A Sovata Health Spa Hotelnél a természetes gyógymódokra és a modern terápiás módszerekre összpontosítunk, így nyújtunk kiemelkedő gyógyászati szakértelmet és sokféle gyógyírt. Ugyanakkor a hotel remek választás rövidebb wellness utak esetén is, például egy nyári vakáció erejéig a családdal, vagy munkahelyi rendezvények, megbeszélések vagy csapatépítő események céljából is.
Minden egy helyen!

Az épületek

Tágas kialakítás az egészség és a jólét jegyében

Ha egészséges és kellemes időtöltésre vágyik tágas környezetben, itt megtalálja számítását. Amint belép a tágas bárt magába foglaló óriási előcsarnokba, tekintetét magára vonzza a széles lépcső, amely a hotel szívébe vezet – a fürdővilágba és a méretes terápiás részlegbe.

Wellness- és egészségrészlegünk két emeleten helyezkedik el, ami egyedülálló megoldás Szovátán. A hatalmas és gyönyörű wellness-medence mellett található a legnagyobb medencénk, amelyet a Medve-tó gyógyvizével töltöttünk meg. A méretes terápiás részleg számos gyógy- és wellnesskezelést kínál. Gyógyászati fókuszunkban a régió bizonyítottan hatásos természetes gyógyírjei állnak, amelyek többnyire a mozgásszervi megbetegedések, bőrbetegségek, nőgyógyászati panaszok és légzőszervi allergiás megbetegedések esetén hatásosak.A kezelések erősen gyulladáscsökkentő hatásúak és elősegítik a panaszok enyhítését. .

Egy emelettel lejjebb vendégeink jakuzzival felszerelt nagy élménymedencéinkben is megmártózhatnak. Van külön gyermekeknek fenntartott medencénk is. Itt található a második sós vízű medence, valamint a szaunavilág finn, gőz- és infraszaunával, valamint aromakabinnal. Az élmény teljességéhez a fürdő területén fitneszközpontot, edzőtermet, szépségszalont és egy nagy kültéri napozóteraszt is nyújtunk.

A kulináris élvezetekhez a Perla étterem tágas tere is hozzájárul, amely minden alkalommal ízletes fogásokkal kényezteti a betérőket. A hotel 168 szobája kényelmes, légkondicionált és erkéllyel rendelkezik. Ezáltal minden szobából élvezhető az erdélyi helyek természetes szépségének látványa.

  • Lebegjen a Medve-tavon

Szováta

Tökéletes úti cél a csapatépítésekhez és a szórakoztató szabadsághoz

Az új konferenciaközpont nagy teret, modern létesítményeket, professzionális munkatársakat és kiszolgálást biztosít, így bármilyen méretű rendezvénye garantáltan sikeres lesz. A bizottsági megbeszélésektől a kereskedelmi konferenciákig, a rugalmasan használható tárgyalótermek minden eshetőséghez alkalmazkodnak. Az exkluzív, nagyobb gálaeseményeknek pedig a Margareta bálterem adhat otthont, amelyet a szomszédos Bradet Health Spa Hotelben lehet bérelni.

A hotel emellett jól felszerelt incentives and team building events levezénylésére is. Mivel a hotel környékén sokféle időtöltésre van lehetőség, a rendezvény szervezésének szinte semmi sem szab határt, hiszen rengeteg itt a sportolási lehetőség, kaland, valamint számos kulturális és regionális látnivaló is megtekinthető.

További bónusz, hogy a nyári időszakban minden szállóvendégünk ingyenesen beléphet az egyedi Medve-tó strandjára, ahol úgy lebeghet, mintha a Holt-tengerben fürdene. Ezt kár lenne kihagyni!

Kérdése van?

Ne habozzon, lépjen kapcsolatba velünk – csapatunk készséggel áll rendelkezésére! 

Nemrég nézett
Hotels
Packages & Specials