Legjobb ár garancia i
Válasszon szállodáink közül, kérjen ajánlatot, vagy foglaljon közvetlenül online.
Sovata

Hagyományos román ünnepségek Szovátán

Ebben a népszerű üdülővárosban élénk hangulat, zene, tánc és kiváló konyha várja Önt

A románok szeretik a szórakozást. Élvezze Szováta nyugodt, szórakoztató eseményeit, és tegye magáévá a helyiek vidám hangulatát. Vigyen egy kis változatosságot az üdülésébe, és tudjon meg többet a szovátai életről és ünnepségekről.

Események Szovátán

Összeállítottunk egy válogatást a legfontosabb eseményekből:

Medve-tó Napok

A termálvízű város május végén ünnepli a legfontosabb látványosságát, a Medve-tavat. Három napon keresztül számos kulturális és szórakozási lehetőség közül választhat az idelátogató.

Tökfesztivál

Az október a sütőtökről szól. Csaknem 1500 kiállított terményt lehet megtekinteni. A háromnapos fesztivál idején mindenféle tök díszíti a teraszokat és ajtókat, az éttermek pedig sütőtökből készült menüket kínálnak. A kézművesek is bemutatják termékeiket. Előadóművészek és művészeti csoportok zenei és táncelőadásokkal szórakoztatják a közönséget.

Bernády Kulturális Egyesület kiállításai

Tudjon meg többet a helyszínen a kulturális egyesület aktuális kiállításairól. Rendezvényeik célja a hagyományok és szokások átörökítése.

Színházi és táncelőadások a Kulturális Központban

A Kulturális Központ színdarabokat, népzenei csoportok műsorait, koncerteket és bábműsorokat kínál.

Parajdi Káposztafesztivál

Gasztronómiai remekművek várják Önt a Parajdi Káposztafesztiválon. A régió szakácsai összegyűlnek, és híres töltöttkáposzta-receptjeik elkészítésével versenyeznek. Nézze meg, hogyan főznek, és kóstolja meg a finom ételeket!

Ízekkel teli ünnepek Szovátán

Élvezze az ízekkel teli ünnepeket Szovátán: vegyen részt a helyi rendezvényeken a gyógykezelések mellett. Érdeklődjön szállodánk személyzeténél a programokról. Ne hagyja ki az előadásokat és a fesztiválokat.

Nemrég nézett
Hotels
Packages & Specials