Garanția celui mai bun tarif i
Alegeți hotelul dvs. și trimiteți direct o solicitare fără caracter obligatoriu sau rezervați .
Sovata

Sărbători tradiționale în Sovata

Bună dispoziție, muzică, dansuri și preparate culinare delicioase - toate acestea vă așteaptă în această stațiune

Românilor le plac petrecerile. Bucurați-vă de evenimentele relaxate, cu multă bună dispoziție din Sovata și pătrundeți în atmosfera voioasă a localnicilor. Adăugați un plus de varietate vacanței dvs. cu specific balnear și aflați mai multe despre viața și festivitățile din Sovata.

Evenimente în Sovata

Mai jos, am realizat pentru dvs. o listă a celor mai importante evenimente:

Zilele lacului Ursu

La finalul lunii mai, orașul termal celebrează cea mai importantă atracție a sa - lacul Ursu. Timp de trei zile, o varietate de opțiuni culturale și de divertisment vă sunt puse la dispoziție.

Festivalul dovleacului

Octombrie este luna dovlecilor. Veți putea vedea aproape 1500 de dovleci expuși vizitatorilor. Terasele și intrările în case sunt decorate cu toate tipurile de dovleci pentru acest festival cu durata de trei zile. Restaurantele oferă meniuri cu preparate din dovleac.  Meșteșugarii își prezintă produsele. Artiștii și grupurile artistice oferă spectacole de muzică și dans.

Expozițiile Asociației culturale Bernády

Aflați mai multe la fața locului despre expozițiile actuale ale acestei Asociații culturale. Evenimentele organizate de aceasta au menirea de a transmite mai departe tradițiile și obiceiurile.

Spectacole de teatru și dansuri în Centrul cultural

Centrul cultural oferă un program cu spectacole de teatru, prezentări ale grupurilor de dans popular, concerte și spectacole de păpuși.

Festivalul sarmalelor din Praid

Operele de artă culinară vă așteaptă la festivalul sarmalelor din Praid. Bucătarii din regiune se adună și concurează pentru a pregăti cele mai bune rețete de varză umplută. Urmăriți-i la lucru și gustați din preparatele delicioase.

Vacanțe pline de arome în  Sovata

Bucurați-vă de vacanțe pline de arome în Sovata, participând la evenimentele locale în timp ce aveți parte și de tratamente balneare. Întrebați personalul hotelier care sunt evenimentele în derulare la acel moment – nu ratați spectacolele și festivalurile.

vizualizate recent
Hotels
Packages & Specials