Garanția celui mai bun tarif i
Alegeți hotelul dvs. și trimiteți direct o solicitare fără caracter obligatoriu sau rezervați .
Sovata

Sovata 

Un hotel mai mult decât perfect

Sovata Health Spa Hotel este un hotel versatil. Amplasat lângă singurul lac helioterm din Europa (în care apa este cu atât mai caldă cu cât se avansează în adâncime), şi-a câştigat reputaţia de a fi unul dintre principalele hoteluri de tratament din România. Accesul exclusiv la apa sărată şi la nămolul terapeutic special din Lacul Ursu se îmbină cu decenii de experienţă şi cunoştinţe.  

La Sovata Health Spa Hotel, ne concentrăm asupra medicinii naturale şi a metodelor de terapie moderne asigurâd astfel servicii medicale de specialitate excepţionale şi diversitate a tratamentelor. În acelaşi timp, hotelul este şi un loc extraordinar pentru un scurt sejur de întreţinere, un concediu de vară cu familia sau pentru evenimente, întruniri sau team building.
Un pachet complet!

Arhitectură

Arhitectură spaţioasă pentru tratament şi întreţinere

Dacă doriţi o zonă spaţioasă pentru concediul dvs. de tratament şi relaxare, o veţi găsi aici. Imediat ce păşiţi în zona de recepţie imensă cu barul său generos, vă atrage atenția scara în spirală care duce spre inima hotelului: centrul spa şi zona de tratament spaţioasă.

Zona noastră de tratament şi wellness se întinde pe două etaje, ceea ce este unic pentru Sovata. Lângă marele şi frumosul bazin pentru wellness, se află unul dintre bazinele umplute cu apele terapeutice ale Lacului Ursu. Zona de tratament, de dimensiuni considerabile, oferă o varietate de tratamente medicale şi de întreţinere. Din punct de vedere medical, ne concentrăm asupra aplicării remediilor naturale atent studiate ale regiunii, care acţionează în special împotriva bolilor sistemului musculo-scheletic, bolilor dermatlogige, afecţiunilor ginecologice sau alergiilor respiratorii.  Tratamentele au puternice proprietăţi antiinflamatorii, care ameliorează aceste afecţiuni.

Cu un etaj mai jos, oaspeţii pot face baie în bazinul mare cu jeturi de apă. Există şi un bazin separat pentru copii. Aici, veţi găsi al doilea bazin cu apă sărată şi zona saunelor, cu saună finlandeză, cu aburi şi cu infraroşii, precum şi o saună cu arome. Pentru o experienţă completă, oferim un centru de fitness, o sală de gimnastică, un salon de înfrumuseţare şi o zonă mare în aer liber pentru plajă în zona centrului spa.

Pentru satisfacerea dorinţelor dvs. gastronomice, Restaurantul Perla beneficiază de o întindere spaţioasă şi îşi răsfaţă oaspeţii cu aperitive delicioase la fiecare masă. Cele 168 de camere ale hotelului sunt cochete şi sunt toate dotate cu aer condiţionat şi balcon. Astfel, fiecare cameră oferă o privelişte încântătoare a frumuseţii naturale a munţilor transilvăneni.

  • Plutiţi pe Lacul Ursu

Sovata

Destinaţia perfectă pentru evenimente şi concedii plăcute

Centrul de conferinţe oferă suficient spaţiu, dotări moderne şi personal şi servicii profesioniste, care transformă evenimentele dvs. de toate dimensiunile în succese. De la întruniri ale consiliilor de administraţie la conferinţe tematice, sălile de conferinţă flexibile oferă toate oportunităţile. Iar pentru evenimente de gală mai mari, exclusiviste, frumoasa Sală de evenimente festive Margareta poate fi închiriată la Hotelul balnear Brădet, alăturat hotelului nostru.

Hotelul este foarte bine dotat şi pentru evenimente corporate şi team building. Deoarece împrejurimile hotelului prezintă o varietate atât de mare, posibilităţile pentru evenimentele dvs. sunt aproape infinite, cu multe oportunităţi pentru activităţi sportive, de aventură sau activităţi culturale sau de vizitare a obiectivelor de interes din regiune.

Un avantaj suplimentar deosebit este faptul că toţi oaspeţii hotelului beneficiază de acces gratuit la zona de plajă a unicului Lac Ursu, în timpul verii, unde puteţi pluti ca şi cum aţi înota în Marea Moartă. Această experienţă nu trebuie ratată!

Aveţi întrebări?

Echipa noastră vă va ajuta cu plăcere, nu ezitaţi să ne contactaţi.  

vizualizate recent
Hotels
Packages & Specials