Garanția celui mai bun tarif i
Alegeți hotelul dvs. și trimiteți direct o solicitare fără caracter obligatoriu sau rezervați .
Sovata

Preparate culinare sănătoase

Nutriţie sănătoasă cu gust bun

Un regim alimentar echilibrat este important pentru sănătatea şi forma noastră fizică. Acesta asigură organismului nostru substanţe nutritive, vitamine, minerale şi microelemente importante, de care are nevoie pentru un metabolism funcţional. De asemenea, întăreşte sistemul imunitar şi capacitatea de autovindecare a organismului. Când vine vorba de papilele gustative, tot ceea ce se serveşte trebuie să aibă întotdeauna un gust minunat.

La Sovata Health Spa Hotel suntem experţi în acest domeniu. Vă oferim o combinaţie de preparate sănătoase şi gustoase fără egal.  Servim numai ceea ce este cel mai bun din gastronomia locală, precum şi specialităţi internaţionale, toate proaspete şi preparate de personalul nostru cu pregătire de specialitate, cu ajutorul celor mai recente tehnici de păstrare a gustului şi vitaminelor de care are nevoie organismul. Prin urmare, savuraţi fără mustrări de conştiinţă!

Mic dejun, prânz, cină

Preparate bune şi sănătoase la fiecare masă

La micul dejun de la Restaurantul Perla, veţi găsi un bufet generos care oferă tot ce aveţi nevoie pentru a începe ziua cu dreptul: specialităţi de cereale şi pâine sănătoase, legume proaspete, multe fructe, gemuri hipocalorice, preparate din ouă proaspete, mezeluri şi brânzeturi selectate, diverse sucuri de fructe şi produse lactate proaspete.

La prânz, puteţi alege dintr-o selecţie bogată de salate crocante, legume proaspete, specialităţi de pâine sănătoase, aperitive calde şi reci, feluri principale şi garnituri, precum şi fructe proaspete şi deserturi delicioase de la bufet.

La cină, vă vom stimula simţurile cu specialităţi locale din bucătăria transilvăneană, maghiară şi românească. La bufet, veţi găsi o varietate generoasă de aperitive calde şi reci, legume sănătoase, salate proaspete, supe şi tocăniţe uşoare, preparate de calitate din peşte şi carne şi deserturi uşoare.

Ospătarii noştri vă vor recomanda cu plăcere vinuri locale şi internaţionale potrivite.

Regimuri alimentare şi solicitări speciale

Aveţi solicitări speciale în ceea ce priveşte mâncarea sau trebuie să respectaţi un regim alimentar fără alergeni? La cerere, vă oferim cu plăcere preparate vegetariene, hipocalorice, fără gluten, pentru diabetici sau cu conţinut redus de grăsime şi suntem pregătiţi să ne adaptăm la nevoile dvs. specifice.

Restaurant

Restaurantul Perla

Toate mesele se servesc la Restaurantul Perla. Zona de mese luminoasă şi confortabilă şi bufetul suedez sunt completate în sezonul estival de terasa în aer liber a restaurantului nostru. La cină, oaspeţii se pot delecta şi cu muzică live.

Program:
Mic dejun 7 - 10
Prânz 13 - 15
Cină 18 - 22

Tur 360°

Bar și cafenea

Barul şi cafeneaua Coral

Dacă doriţi o pauză de cafea plăcută în timpul zilei, o discuţie amicală cu prietenii sau pur şi simplu să vă relaxaţi seara, vizitaţi barul şi cafeneaua noastră din zona de recepţie. Este deschis de dimineaţa până seara târziu şi are şi o terasă în aer liber în lunile de vară.

Program:
08.00 - 24.00
 

Diete speciale?

Nu mâncaţi carne sau aveţi solicitări dietetice speciale? Suferiţi de alergii sau intoleranţe alimentare?
Nu vă faceţi griji, nu trebuie să renunţaţi la un sejur plăcut în hotelul nostru!

Este de la sine înţeles că bucătăria noastră va satisface cerinţele dvs. dietetice speciale. Trebuie doar să ne spuneţi la momentul rezervării sau oricând înainte de sosirea dvs. şi echipa bucătăriei noastre vă va satisface cu plăcere solicitările speciale.

vizualizate recent
Hotels
Packages & Specials