Legjobb ár garancia i
Válasszon szállodáink közül, kérjen ajánlatot, vagy foglaljon közvetlenül online.
Hvězda

Hvězda

Nem csak szálloda, életmódközpont is

A Hvězda Health Spa Hotel népszerű, rendkívül keresett gyógyszálló Mariánské Láznéban. A fürdőkomplexumban található a város egyik leggyönyörűbb épülete, amely 1905-ben épült.

A 4*-os Superior szálloda elhelyezkedése tökéletes – mindössze egy rövid sétára található a Goethe téren magasodó Szűz Mária Mennybevétele templommal szomszédos, híres kolonnádtól. Állítólag itt ismerkedett meg a híres költő szerelmével, Ulrikával. Mariánské Lázně egy másik világhírű vendége, aki beleszeretett a városba, VII. Edward angol király volt.

Szépség és kényelem

A Hvězda Hotel a történelmi szépség és a modern kényelmi szolgáltatások mellett a város legnagyobb beltéri medencéjének is köszönheti népszerűségét. A művészet szerelmesei is új élményekkel gazdagodhatnak, hiszen a szálloda előcsarnokában található Átrium Galéria kiállítások elegáns helyszíne.

A terápiás és wellnessközpontban a vendégek széles körű terápiás és gyógykezelési lehetőségek közül választhatnak, vagy kényelmesen pihenhetnek a medencében, a pezsgőfürdőben vagy a szaunában.

Ezután a stílusos Franz Josef étteremben vacsorázhatnak, vagy nyugovóra térhetnek a 237 elegáns szoba és lakosztály egyikében a szállodakomplexumot alkotó Hvězda, Imperial és Neapol épületben.

A 79 prémium szobát nemrég teljesen felújították: ezek a modern dizájnt a klasszikus elemekkel és a minőségi szolgáltatásokkal ötvözik.

Szolgáltatások

Vendégeinknek csak a legjobbat

Mivel a Hvězda Health Spa Hotel közvetlenül, fűtött folyosón keresztül kapcsolódik a Centrální Lázně és a Nové Lázně Health Spa Hotel épületéhez, a vendégek ingyenesen vehetik igénybe az előbbi modern Premier fitneszközpontját vagy az utóbbi legendás történelmi római gyógyfürdőkomplexumát. Ugyanez vonatkozik a konferenciatermek kínálatára is – vendégeink a közeli Casino meeting centre öt konferenciatermet is igénybe vehetnek.

A városközpont és a téli sípálya rövid sétával elérhető, a gyógyfürdő híres oszlopcsarnoka pedig még közelebb van.

Szolgáltatások
  • 237 szoba és lakosztály, köztük 79 új prémium szoba
  • Lélegzetelállító neoreneszánsz építészet
  • Négycsillagos superior szolgáltatások egészséges, friss és tápláló ételekkel
  • Széles körű, professzionális fürdőprogramok a gyógyvizek és a szén-dioxid egyedülálló gyógyhatásával
  • Aqua Wellness Központ Mariánské Lázně legnagyobb medencéjével
  • Hozzáférés az egész fürdőkomplexumhoz, beleértve a népszerű római gyógyfürdőt is
  • Ingyenes wifi

Kérdése van?

Munkatársaink örömmel segítenek. Forduljon hozzánk bizalommal!

Nemrég nézett
Hotels
Packages & Specials