Legjobb ár garancia i
Válasszon szállodáink közül, kérjen ajánlatot, vagy foglaljon közvetlenül online.
Hvězda

Ízletes és egészséges ételek

Könnyű és friss

A menü összeállításakor az anyagcsere javítására, a fontos tápanyagok bevitelére és a megfelelő energiaellátásra koncentráltunk, így a táplálkozás a gyógykezelések kiegészítőjévé válik. Elsősorban könnyű és friss hozzávalókat használunk. Régen úgy gondolták, hogy az egészséges ételek nem lehetnek ízletesek is egyben, de a szállodáinkban bizonyítjuk, hogy ez nem így van. Ételeinket helyi fűszernövényekkel készítjük, amelyek még gazdagabbá és teltebbé teszik az ízeket.

Franz Josef és Sissi étterem

Cseh és nemzetközi konyha

Franz Josef és Sissi éttermeink exkluzív környezettel, eredeti belső terekkel, stukkómennyezettel, és nem utolsósorban páratlan fogásokkal várják a vendégeket. Vendégeink megkóstolhatják a cseh és a nemzetközi konyha specialitásait, valamint könnyű ételek széles kínálatából válogathatnak, amelyeket speciális diétákhoz is alkalmas hozzávalókkal készítünk el. A reggelit és a vacsorát bőséges svédasztalon szolgáljuk fel.

Ha különleges étrendet követ, vagy allergiás, erről előzetesen tájékoztasson minket. Csapatunk mindent megtesz annak érdekében, hogy megfeleljen az Ön igényeinek.

Nyitvatartási idő: 
Reggeli: 7:00–10:00/ Ebéd: 11:30–14:30
Vacsora: 18:00–20:30 

Kávézó

Café Imperiál

A Café Imperiálban kiváló kávét, teát és koktélokat szolgálnak fel azoknak a vendégeknek, akik a városi parkok és a fürdő oszlopcsarnokának látványában szeretnének gyönyörködni. A szórakozni vágyóknak pedig rendszeres táncos esteket szervezünk.

Nyitvatartási idő:
13:00–22:00

Speciális étrendet tart?

Nem fogyaszt húst, vagy különleges kívánságai vannak étrendjéhez? Ételallergiában vagy ételintoleranciában szenved?
Ne aggódjon, nem kell lemondania arról, hogy jól érezze magát nálunk!

Magától értetődik, hogy konyhánk elkészíti az Ön egyedi táplálkozási igényeinek megfelelő ételeket. Tájékoztasson bennünket foglaláskor vagy érkezése előtt bármikor, és konyhai személyzetünk örömmel gondoskodik az Ön speciális igényeiről.

Nemrég nézett
Hotels
Packages & Specials