Legjobb ár garancia i
Válasszon szállodáink közül, kérjen ajánlatot, vagy foglaljon közvetlenül online.
Jalta

Jalta

Hagyományőrzés

Az 1929-ben Pöstyén sétálónegyedében épült Jalta Health Spa Hotel egy hagyományos, funkcionális és kényelmes szálloda. A háború idején is ismert volt az épület, sérült katonák gyógyítására szanatóriumként használták.

Napjainkban az épület felújított helyiségei megnyugtató, kellemes pasztell színekkel és praktikus berendezésekkel büszkélkednek. A vendégek 67 hangulatos szoba közül választhatnak, amelyek csak pár percnyi sétára vannak a Fürdő-szigettől.

A Jalta csodálatos, nyári terasza egy kis lazításra csábítja, ne sajnálja az időt, adja át magát a lélegzetelállító kilátásnak és élvezze a friss levegőt. A Jalta melléképületekkel is kiegészül (Šumava ház), ezekben a szűkebb anyagi kerettel rendelkező vendégek is tiszta, kényelmes szobát kapnak igen kedvező áron.

Gyógyfürdő

Kiváló minőségű gyógyfürdőkezelések

A Jalta Health Spa Hotel vendégei egyedülálló gyógyvízkezeléseket és kénes iszappakolásokat vehetnek igénybe, de más gyógy- és regenerációs kúrákat is kérhetnek a fürdő-szigeti Napóleon Gyógyfürdőben. 

A természetes gyógyforrásokra terápiás kezelések hosszú sora alapul: iszappakolás, iszapmedence, termál gyógyvizes medence, komplex rehabilitáció, inhaláció, elektroterápia, kinezioterápia és orvosi masszázs. 

Az előzetes orvosi megbeszélést és vizsgálatot követően a vendégeknek 24 órás orvosi felügyelettel biztosított, speciális kezelési programot adnak át.

A kezelések csökkentik:
  • a reumatikus gyulladásokat
  • a degeneratív, nem gyulladásos reumatikus betegségeket
  • az idegrendszeri panaszokat
  • az ortopédiai betegségeket
Eredményes kezelések

A legeredményesebb hatást az aktív terápiákkal lehet elérni, például a csoportos fizioterápiás foglalkozásokkal, a vízben végzett fizioterápiával, nordic walkinggal vagy gyógytornász által vezetett egyéni terápiás gyakorlatokkal. Mindezeket kombinálni lehet Pöstyén legendásan híres természeti gyógyforrásaival.

Ezeknek a terápiáknak köszönhetően a gyengébb izomcsoportok megerősödnek, élénkül a vérkeringés, ezért visszahúzódnak a gyulladások, enyhül a fájdalom, javulnak a mozgáskészségek, könnyebbé válik a napi rutinok elvégzése, és általánosságban javul az életminőség.

Speciális táplálkozási program

Gyógyulás különleges légkörben

A táplálkozás az egészséges és fájdalommentes élet fontos pillére. A Jalta ételeinek kalóriatartalma döntő szerepet tölt be a balneoterápiák hatékonyságának szempontjából. 

A testsúly csökkenésével csökken az ízületekre nehezedő terhelés, ami egyébként komoly fájdalmakat okozhat. 

Speciálisan kiegyensúlyozott táplálkozási koncepciónk alapján a Jalta konyhája a baromfikat, a halakat és a fehér húsokat helyezi előtérbe, valamint a zöldségek, rostos tápanyagok és vitaminok gazdag kombinációit. 

Kalciumban gazdag és speciális étrendet is kínálunk csontritkulásban szenvedő vendégeink részére. Dietetikusok és szakorvosok felügyelik az összes diétát.

  •  Az idillikus Fürdő-sziget

Maradjon aktív!

Szabadidős tevékenységek széles skálája

A szálloda ajtaján kilépve egy teljes szigetet talál, ahol a gyógyterápiák vagy a wellnesskezelések után eltöltheti az idejét. Próbálja ki a számos sportolási lehetőségek egyikét: teniszezzen, squasholjon, túrázzon, kocogjon, kerékpározzon, de választhatja a nordic walkingot vagy a vízi sportokat.

Mind az amatőr, mind a szenvedélyes golfozók több lehetőség közül választhatnak - játszhatnak a Fürdő-szigeten a Golf Club Pöstyén 9 lyukú pályáján, vagy a híres 18 lyukú, Nicklaus Design-tervezésű, Penati Golf Resort pályáján.

Ha csendesebb délutánra vágyik, sétáljon egyet a Fürdő-sziget parkjában és Pöstyén központjában, ahol sok kis kávézó várja, vagy látogassa meg a környék számos érdekes látnivalóinak egyikét.

Vendégkapcsolati munkatársaink minden kérdésére választ adnak, és segítenek megszervezni itt-tartózkodását. A barátságos személyzet főleg a környékről származik, így ők igazán jó ötleteket adnak ahhoz, hogy hol és mit érdemes csinálni!

A Jalta Health Spa Hotelben töltött pihenés csakis pezsdítő és emlékezetes lehet.

Kérdése van?

Munkatársaink örömmel segítenek. Forduljon hozzánk bizalommal! 

Nemrég nézett
Hotels
Packages & Specials