Legjobb ár garancia i
Válasszon szállodáink közül, kérjen ajánlatot, vagy foglaljon közvetlenül online.
Jalta

Egészséges konyha

Kiváló konyha, egészségbarát főzési módok

Szlovákiában járva feltétlenül meg kell kóstolnia az ízletes helyi specialitásokat: a hagyományos gombócokat, a ragukat, a juhsajtot, a kolbászféléket, a káposztás ételeket, és a többi finomságot. Első látásra magas zsír- és kalóriatartalmúnak tűnnek ezek az ételek, ám a Jalta Health Spa Hotel kiváló szakácsai az orvosi javaslatokon alapuló étrendnek megfelelően készítik el őket. 

A vendégek a reggelit svédasztalos rendszerben, a salátabár kínálatával kiegészítve fogyaszthatják el, ebédre és vacsorára pedig speciálisan összeállított menü készül. Fogyasszon el egy kellemes vacsorát vagy akár egy koktélt a Jalta étteremben, vagy a Café Excelsior teraszán. Ha találkozott a Jalta ízletes fogásaival és a magas színvonalú kiszolgálásával, Pöstyénből szívmelengető emlékekkel és teli hassal fog távozni.

Étterem

Jalta étterem

A Jalta étterem az Ensana Health Spa Hotel Jalta épületében található. Ezt a felújított, világos és tágas éttermet bézs színű berendezés és akvamarin árnyalatú függönyök teszik elegánssá. Itt fogyasztják a svédasztalos reggelit, továbbá az ebédet és a vacsorát a Jalta, a Smaragd és Šumava mellékszárnyak, valamint a szomszédos Vila Trajan vendégei. A Jalta étterem szakácsai egészséges receptek alapján készítik el a szlovák és a nemzetközi ízlésnek megfelelő fogásokat, beleértve a glutén- és laktózmentes ételeket is. Csodás salátabárunkat egészséges, biozöldségekkel és -gyümölcsökkel töltjük fel. 

Nyitvatartási idő:
Reggeli: 7:00 – 9:00
Ebéd: 11:30 – 13:30
Vacsora: 17:30 – 19:30

Kávézó

Café Excelsior

A „Magasabbra!” mottójú kávézó meghitt hangulattal várja a Health Spa Hotel Jalta és a szomszédos Vila Trajan éhes lakóit. A kezelések után pihenésképpen igyon egy csésze zamatos kávét vagy egy pohár helyi, szlovák bort a kávézó kellemes nyári teraszán. A Café Excelsior vendégeink kedvelt helyszíne, szívesen megpihennek itt egy kicsit, mélyet szippantanak Pöstyén friss levegőjéből, átélik a nap legszebb pillanatait.

Nyitvatartási idő:
Ugyanaz, mint az étterem, csak reggeli, ebéd, vacsora alatt

Speciális étrendet tart?

Nem fogyaszt húst, vagy különleges kívánságai vannak étrendjéhez? Ételallergiában vagy ételintoleranciában szenved?
Ne aggódjon, nem kell lemondania arról, hogy jól érezze magát nálunk!

Magától értetődik, hogy konyhánk elkészíti az Ön személyes táplálkozási igényeinek megfelelő ételeket. Tájékoztasson bennünket foglaláskor vagy érkezése előtt bármikor, és konyhai személyzetünk örömmel gondoskodik az Ön speciális igényeiről.

Nemrég nézett
Hotels
Packages & Specials