Legjobb ár garancia i
Válasszon szállodáink közül, kérjen ajánlatot, vagy foglaljon közvetlenül online.
Nové Lázně

Nové Lázně

Királyi élmény

A 19. század végére tehető Marienbad aranykora. A környék üdülőinek gyógyvize hihetetlen népszerűségre tett szert az európai elit körében. Aki kicsit is számított, meg kellett, hogy forduljon Marienbad eldugott kis városában. Az 1828-ban Neubad (Új Fürdő) néven megnyílt, majd 1896-ban felújított és kibővített Nové Lázně Health Spa Hotel hamarosan a marienbadi gyógyturizmus központjává vált. A leghíresebb írók – Goethe és Gogol – és a legnépszerűbb zeneszerzők – Chopin vagy épp Wagner – mellett maga a hírhedten kényes ízlésű VII. Eduárd angol király is megszállt itt az idők során.

A „Nové Lázně” manapság egy nagy hagyományokkal büszkélkedő, ötcsillagos gyógyszálló, amely prémium minőségű kiszolgálással és közismerten kiváló, professzionális gyógyászati kezelésekkel várja a világ minden tájáról érkező vendégeit. A luxuskörülményeket kínáló, neoreneszánsz épület a mai napig Marienbad legnagyobb és építészetileg legremekebb alkotása, amely a város központjában húzódó, mindig tökéletes állapotban tartott parkra néz.

Lenyűgöző római fürdő

Történelmi hangulat, kivételes gyógyélmény

A Royal Spas of Europe (Európai Királyi Fürdők Szövetségének) tagjaként az elismert Nové Lázně Health Spa Hotel legfőbb büszkeségei közé tartoznak a római korból fennmaradt fürdők. 1896-ban emelt, korhűen díszített márványoszlopok adják a szálloda területén lévő forrás által táplált két gyógyvizes medence díszletét. Az itt enyhülést kereső vendégek tehát történelmi hangulatot árasztó környezetben élvezhetik a gyógyvíz áldásos hatását. Ezt a semmi máshoz nem hasonlítható élményt csak tovább fokozza a szálló két speciális, a mai napig eredeti díszítésükben pompázó kezelőhelyiségében – a Királyi kabinban illetve a Birodalmi teremben – kapott kezelés. A Királyi kabint eredetileg kimondottan VII. Eduárd, Anglia királya számára építették.

A gyógyító erő hatékony helyi forrásai – a gyógyvíz, a tőzeg és a környéken „Mária-gáz” néven ismert, természetesen előtörő szén-dioxid – használatán alapuló gyógyítás 200 éves hagyományai és tapasztalatai, a modern gyógyászati ismeretek és technikák valamint vendégeink gyógyászati igényeire történő odafigyelés kombinációjának köszönhetően egyedileg kialakított kezelési és egészségprogramot kínálhatunk vendégeinknek. 

Kezelési tervünk a mozgásszervi problémák, vese- és húgyúti megbetegedések, anyagcsere- és emésztőszervi rendellenességek, érrendszeri megbetegedések és légzőszervi panaszok gyógyászati kezelésére összpontosít.

Húszféle masszázst, különféle balneo-, hidro- és fizioterápiás kezeléseket, fürdő- és ivókúrák széles választékát kínáljuk vendégeinknek, akik szállodánk fitneszfoglalkozásain és edzésein is részt vehetnek, különleges ásványfürdőkkel, iszappakolásokkal kényeztethetik testüket, és az inhalációs fülkét is használhatják. 

A professzionális személyzetünk szakértő útmutatásai alapján végrehajtott kezelésekkel töltött nap végén pedig várják Önöket a szálló úszómedencéi, örvénymedencéje, szaunái és szépségszalonja, valamint a kellemes séták helyszínéül szolgáló, gyönyörű park, amely közvetlenül a szálloda előtt helyezkedik el.

Építészeti csoda

Fejedelmi hangulat és kényelem

A Nové Lázně Health Spa Hotel hangulata a régi korok és a modern világ legjobb vonásait ötvözi. Az eredetileg is gyönyörű, mesterien és aprólékosan felújított épület Marienbad egykori fényét tükrözi, a modern kényelem és a figyelmes kiszolgálás pedig napjaink ötcsillagos szállodáitól elvárt luxusról gondolkodik. 

97 gyönyörűen berendezett – köztük Superior Deluxe, Junior Deluxe lakosztály-és apartmankategóriájú – szobánk és lakosztályunk kellemes itt-tartózkodást garantál, a friss hegyi levegő pedig hihetetlenül pihentető alvást eredményez. 

A régi és új világ
legjobb vonásainak ötvözete

Az ínyencek értékelni fogják Királyi éttermünk speciális ételkínálatát és a hangulatos nyári terasszal büszkélkedő Bécsi Kávéház kifinomult hangulatát.Az építészet kedvelőinek szeme biztosan megakad az itáliai neoreneszánsz stílusban épült, akár 620 vendéget is befogadó Kaszinón, amely bármely esemény méltó helyszínéül szolgálhat.

A hotelt belső folyosók kötik össze az Ensana szomszédos Centrální Lázně és Hvězda gyógyszállóival. Ily módon vendégeink a Centrální Lázně nagy fitneszközpontjához és Máriagáz-fürdőjéhez, valamint a Hvězda nagy fedett medencéjéhez is hozzáférhetnek. 

Főbb érdekességek
  • 97 felújított szoba és lakosztály
  • Gyönyörűen felújított, itáliai neoreneszánsz stílusú épületek, arisztokratikus hangulat
  • Ötcsillagos kiszolgálás és figyelmesség
  • A luxuskörülményekkel kényeztető római fürdő két medencével és a helyi gyógyforrások vizét és a Mária-gázt, vagyis természetesen feltörő szén-dioxidot hasznosító egészségprogramok teljes körű választékával csábít
  • Itáliai neoreneszánsz stílusban épült, lenyűgöző báltermek, amelyek konferenciák és szórakoztató események tökéletes helyszínéül szolgálnak
  • A szálloda egész területén ingyenesen elérhető wi-fi

Kérdése van?

Ne habozzon, lépjen kapcsolatba velünk – csapatunk készséggel áll rendelkezésére!  

Nemrég nézett
Hotels
Packages & Specials