Legjobb ár garancia i
Válasszon szállodáink közül, kérjen ajánlatot, vagy foglaljon közvetlenül online.
Pro Patria

Pro Patria

Kényelem és kiválóság Pöstyén szívében

Igazi hazafiaknak és vendégeiknek

pöstyéni termál-ásványvizek és a kénes iszap ámulatba ejtő gyógyító ereje arra késztette Ferenc Szalvátort, az I. világháború osztrák-magyar hadseregének tábornokát, hogy a pöstyéni gyógyfürdő alapítójával, Winter Lajossal együtt szállót építtessen az ország hazafiainak, amelyet Pro Patriának nevezett. Ez a szlovák fordításban szó szerint azt jelenti: „a hazafiakért.”

A csendes és hangulatos város és benne a szálló a sérült katonák kezelésére szolgált. A Pro Patria jóhírét a vendégek visszajelzései alapozták meg, híresztelve a szállóban elérhető természetes gyógykezelések „varázserejét” és a megfizethető, kiváló minőségű orvosi szakszolgáltatásokat. A városközponttól mindössze néhány lépésre, ideális helyen található. A parknak és a patinás Napóleon Gyógyfürdőnek köszönhetően a szálló a takarékos vendégek egyik kedvenc helyévé vált.

Egyedi homlokzat

A Pro Patria halvány rózsaszín homlokzatával, tágas parkolójával és padokkal övezett virágágyával kiemelkedik a többi pöstyéni hotel közül. Az olivazöld, türkiz és fehér színekben pompázó felújított szobák kényelmet és frissességet sugároznak, így a vendégek könnyen otthon érezhetik magukat. Válassza az Önnek legmegfelelőbbet a Pro Patria 118 hagyományos, gazdaságos és komfortos szobája közül.

A Pro Patria saját balneoközponttal is rendelkezik (Pro Patria Gyógyfürdő), amely a kényelem érdekében a szálloda falain belül helyezkedik el, a szomszédban pedig a város leghíresebb és legrégebbi fürdője, a Napóleon Gyógyfürdő található.

A kezelések után vendégeinket szívesen látjuk a Pro Patria legelegánsabb éttermében, a Sisi Étteremben. Az étteremben egészséges és kiegyensúlyozott receptek alapján készült szlovák és nemzetközi menüt szolgálunk fel.

Ha egy időre el akar szakadni a gyógykezelésektől, sétáljon egyet a környékbeli parkban, és élvezze az ki az elérhető szabadidős tevékenységek lehetőségeit. Talán szívesen golfozna egyet?

Egyedülálló természeti kincseink gyógyító ereje, a hely békéje és nyugalma és egy csipetnyi szlovák kultúra garantáltan emlékezetessé teszi a pihenést. 

Kiszolgálás

Páratlan vendégszeretet

A szlovák emberek rendkívüli vendégszeretete legendás. Természetesen a Pro Patria sem képez kivételt ez alól. Itt a vendégek azonnal kényelemben és kényeztetve érezhetik magukat. Célunk, hogy üdülése felejthetetlen, frissítő élmény legyen.  A Pro Patria kényelmi szolgáltatásai, helyszíne és környéke mindazon különleges vendégek igényeihez igazodnak, akik szűkösebb költségvetéssel rendelkeznek. Számunkra a legfontosabb az Ön elégedettsége, egészsége és jóléte. Szeretnénk kényeztetni Önt, és a legjobbat kihozni üdüléséből.

Vendégkapcsolati vezetőink örömmel válaszolnak minden kérdésére, és segítenek Önnek megtervezni itt-tartózkodását. Barátságos munkatársaink jól ismerik Pöstyént és környékét, valamint a régió és a szálloda legapróbb részleteit is. Az ő értékes tippjeik segítségével itt-tartózkodása még nagyobb élmény lehet, kiváltképp, ha meghallgatja titkaikat a városban található eldugott helyekről.

Főbb érdekességek
  • 118 felújított szoba
  • Ízlésesen felújított és tetszetős színekkel festett kialakítás
  • Kétcsillagos szálloda négycsillagos szolgáltatásokkal
  • kiváló, egészséges ételek, helyi receptek alapján
  • Saját balneoközpont és a legendás Napóleon Gyógyfürdő, balneoterápiával és iszapkezeléssel
  • Golfpálya (9 lyukkal) a Fürdősziget közvetlen közelében
  • Ingyenes vezeték nélküli internet az egész hotelben
Étkezés

Üdvözli Önt a Sisi!

A Pro Patria Erzsébet királynőről elnevezett előkelő étterme, a Sisi étterem valóban méltó a nevéhez. Ez a diszkréten díszített, elegáns és stílusos étterem kizárólag tápláló ételeket kínál. Vendégeik szeretik a kiegyensúlyozott és egészséges receptúra alapján elkészített, újragondolt szlovák ételeinket. A Pro Patria másik étterme, a Marianne azokat a vendégeket várja, akik egészségbiztosításukat igénybe véve tartózkodnak a szállodában. Az étterem hangulata és konyhája megegyezik a Sisi Étteremével. A séfek mindkét helyen gondoskodnak arról, hogy jóllakottan, egészségesen és vidáman teljen minden napja a Pro Patriában. 

Kérdése van?

Ne habozzon, lépjen kapcsolatba velünk – csapatunk készséggel áll rendelkezésére!  

Nemrég nézett
Hotels
Packages & Specials