Legjobb ár garancia i
Válasszon szállodáink közül, kérjen ajánlatot, vagy foglaljon közvetlenül online.
Pro Patria

Egészséges étkezés

Kitűnő, egészséges és kiegyensúlyozott ételek

A szlovák fürdőrégióban mindig titkos örömet jelent az étkezés. A Pro Patria gyógyszálló többfajta étkezési lehetőséget kínál vendégeinek, hangulatuknak és étrendi preferenciáiknak megfelelően. A Pro Patria területén két étterem található: a kiváló és előkelő Sisi Étterem és a puritánabb Marianne Étterem. Mindkét helyen szlovák és nemzetközi ételek kínálata áll rendelkezésre, amelyet speciális étrendi program szerint készítenek el. Ne mulassza el megkóstolni az egészséges és tápláló helyi specialitásokat: a sztrapacskát, a pirogot, a tócsnit, a gulyást vagy a rántott szeletet. 

Étterem

Sisi Étterem

Ez az előkelő étterem hatalmas, fényes csillárokkal és egyszerű de mégis elegáns, nyugalmat árasztó, világosbarna tónusú bútorokkal, virággal díszített asztalokkal várja vendégeit. Itt hagyományos szlovák és nemzetközi receptek alapján összeállított, tápláló menüt szolgálunk fel. Egészséges étrendprogramunk alapját a modern technikák és a speciális elkészítési módok jelentik.  Kizárólag a legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozunk. Svédasztalos reggelit kínálunk, továbbá fixáras menüebédet és -vacsorát, salátabárral.

Nyitva tartás:
Reggeli: 6:45 – 9:15
Ebéd: 11:30 – 13:00
Vacsora: 17:45 – 19:00

Étterem

Marianne Étterem

Kóstolja meg az Ön személyes étrendjének megfelelően elkészített helyi ételeket a Marianne Étteremben. Az étterem elsősorban az egészségbiztosítók ügyfeleit szolgálja ki.

Speciális étrendet tart?

Nem fogyaszt húst, vagy egyéb különleges kívánsága van az étkezéssel kapcsolatban? Ételallergiája van, vagy érzékeny bizonyos alapanyagokra?
Aggodalomra semmi ok: nem kell lemondania az étkezés jelentette örömökről a szállodánkban töltött idő alatt!

Tán mondanunk sem kell, hogy konyhánk kívánság esetén a ilyen egyedi kívánalmak szem előtt tartásával készíti el az ételeket. Csak tudassa velünk szobafoglaláskor vagy érkezése előtt bármikor máskor, milyen különleges kívánságai vannak az étkezést illetően, és konyhánk örömmel készíti el azok alapján a fogásokat!

Nemrég nézett
Hotels
Packages & Specials