Best Rate Guarantee i
Vyberte si svoj hotel a pošlite nezáväznú dopyt alebo zarezervujte priamo online.

Ensana oznamuje vymenovanie Karla Kalivodu za generálneho riaditeľa pre Českú republiku

Ensana Health Spa Hotels oznámili vymenovanie Karla Kalivodu za generálneho riaditeľa pre oblasť Českej republiky.

Táto pozícia v rámci spoločnosti pre pána Kalivodu prináša zodpovednosť za všetky kúpeľné hotely Ensana v krajine – celkovo ide o sedem hotelov.

Počas viac ako 10-ročného pôsobenia vo firme pán Kalivoda pracoval na pozíciách generálneho riaditeľa viacerých hotelov siete Ensana Health Spa Hotels – Nové Lázně, Centrální Lázně a Hvězda, kde preukázal, že do hĺbky rozumie biznisu a nadobudol výnimočné líderské zručnosti.

Pán Hennebry, predseda predstavenstva Ensana, sa vyjadril: „S potešením oznamujeme vymenovanie Karla Kalivodu do funkcie. Obzvlášť nás teší, že sme vybrali kandidáta z našich vlastných radov, čím sa potvrdil náš dlhodobý záväzok podporovať talenty vo vnútri firmy. Pán Kalivoda už preukázal svoje vynikajúce schopnosti počas práce vo viacerých hoteloch v Mariánskych Lázňach a veríme, že jeho vymenovanie uistí náš personál, hostí a partnerov o tom, že pozícia je vo veľmi skúsených a schopných rukách.“

Pán Kalivoda o svojom vymenovaní vyhlásil: „Jedinečnú príležitosť dohliadať na celé portfólio hotelov Ensana naprieč Českou republikou prijímam s nadšením. Od minuloročného uvedenia značky vo firme stále rastie obrovská energia a nové ambície. Teším sa na to, ako v nadchádzajúcom období využijeme pozitívnu silu tohto potenciálu na rozvoj a napredovanie našej siete hotelov.“

Na svojej pozícii bude pán Kalivoda dohliadať na nasledujúce prevádzky siete Ensana Health Spa Hotels: Nové Lázně, Centrální Lázně, Hvězda, Pacifik, Butterfly, Vltava a Svoboda.

Vymenovaniu predchádzal odchod do penzie Lea Novobilského, niekdajšieho výkonného riaditeľa Ensana pre oblasť Mariánské Lázně v Českej republike. Pán Novobilský odstúpil z funkcie na konci februára 2020 po 25 rokoch záslužnej práce v spoločnosti.

Pre účely rozhovoru alebo získania obrazových materiálov, prosím, kontaktujte:

Ensana HQ
Sanja Cengic
Group Marketing and PR Director
scengic@ensanahotels.com

O značke Ensana

Sieť Ensana, založená v roku 2019, je popredným prevádzkovateľom kúpeľných hotelov v Európe. Momentálne prevádzkuje 26 kúpeľných hotelov od Českej republiky, cez Slovensko, Maďarsko až po Rumunsko a pýši sa najširším portfóliom kúpeľných hotelov v najstarších kúpeľných mestách Európy, známych svojimi liečivými prírodnými zdrojmi a pozitívnymi účinkami na zdravie. Ensana vyvinula unikátny inovatívny celostný prístup k zdraviu, ktorý spája liečivé prírodné zdroje s odbornými medicínskymi znalosťami a modernými diagnostickými postupmi, aby pomáhala svojim klientom dosahovať osobné ciele pre zdravší a plnohodnotnejší život. Ensana je oddaná svojej misii zlepšovať zdravie a celkovú pohodu všetkých hostí, preto prináša rozmanitú ponuku hotelov, z ktorej si dokážu vybrať klienti s rôznou výškou rozpočtu.

naposledy zobrazené
Hotels