Best Rate Guarantee i
Vyberte si svoj hotel a pošlite nezáväznú dopyt alebo zarezervujte priamo online.

Doprajte si skutočne kráľovskú starostlivosť, akú inde v Európe nenájdete

Snívali ste niekedy o tom, aké by bolo nechať sa hýčkať ako králi a kráľovné?

Premeňte sen na skutočnosť a zarezervujte si pobyt v luxusnom apartmáne so službami na mieru, ktorý na svoje privátne kúpeľné procedúry využíval anglický kráľ Eduard VII. Túto možnosť vám exkluzívne prináša sieť Ensana Health Spa Hotels.

Apartmán Royal Cabin sa nachádza v 5* hoteli z 19. storočia s názvom Nové Lázně v Českej republike. Ide o jedinečný priestor určený na súkromné procedúry, ktorý bol postavený pre kráľa Eduarda VII. v roku 1896. Kráľ ho využíval takmer počas celej nasledujúcej dekády.

Royal Cabin sa skladá z dvoch izieb – relaxačnej vstupnej miestnosti s výhľadom na pôsobivý hotelový park a hlavnej miestnosti so zachovaným pôvodným zariadením – kráľovskou vaňou, prepychovými perzskými kobercami a bohato zdobenými hodvábnymi tapetami.

Apartmán Royal Cabin navrhnutý architektom Josefom Schafferom a zariadený v novorenesančnom štýle sa podarilo dodnes zachovať v pôvodnom bezchybnom stave. Hotelovým hosťom je k dispozícii na rôzne luxusné liečebné procedúry s využitím povestných lokálnych liečivých prameňov a bahna.
Royal Cabin je možné si zarezervovať od 52 EUR/1300 CZK. Procedúry dostupné v apartmáne zahŕňajú minerálny kúpeľ s prírodným obsahom CO2 zo známeho Máriinho prameňa.

Pre účely rozhovoru alebo získania obrazových materiálov, prosím, kontaktujte:

Ensana HQ
Sanja Cengic
Group Marketing and PR Director
scengic@ensanahotels.com

O značke Ensana

Sieť Ensana, založená v roku 2019, je popredným prevádzkovateľom kúpeľných hotelov v Európe. Momentálne prevádzkuje 26 kúpeľných hotelov od Českej republiky, cez Slovensko, Maďarsko až po Rumunsko a pýši sa najširším portfóliom kúpeľných hotelov v najstarších kúpeľných mestách Európy, známych svojimi liečivými prírodnými zdrojmi a pozitívnymi účinkami na zdravie. Ensana vyvinula unikátny inovatívny celostný prístup k zdraviu, ktorý spája liečivé prírodné zdroje s odbornými medicínskymi znalosťami a modernými diagnostickými postupmi, aby pomáhala svojim klientom dosahovať osobné ciele pre zdravší a plnohodnotnejší život. Ensana je oddaná svojej misii zlepšovať zdravie a celkovú pohodu všetkých hostí, preto prináša rozmanitú ponuku hotelov, z ktorej si dokážu vybrať klienti s rôznou výškou rozpočtu.

naposledy zobrazené
Hotels