Best Rate Guarantee i
Vyberte si svoj hotel a pošlite nezáväznú dopyt alebo zarezervujte priamo online.

Najväčší európsky prevádzkovateľ kúpeľných hotelov ohlasuje vznik značky Ensana – novej siete kúpeľných hotelov, ktorá prináša jedinečnú fúziu účinku lokálnych prírodných liečivých zdrojov a moderných medicínskych znalostí

26 najreprezentatívnejších a najprestížnejších kúpeľných hotelov v Európe sa oddnes spája pod novou sviežou značkou Ensana.

Názov Ensana, odvodený z latinských výrazov pre „zdravie“ a „liečenie“, odráža hlavné ciele značky. Sieť hotelov, ktorá pôsobí od Českej republiky cez Slovensko, Maďarsko až po Rumunsko, sa zameriava na účinné spojenie liečivej sily lokálnych prírodných zdrojov s odbornými medicínskymi znalosťami, aby tak podporila zdravie a celkovú kondíciu jej klientov.

Mark Hennebry, predseda predstavenstva Ensana, vysvetľuje: „Spravujeme niekoľko z najúčinnejších a najstarších prírodných zdrojov Európy a využívame ich čoraz inovatívnejšími spôsobmi, ktoré upevňujú zdravie našich klientov. Tento prístup pre nás predstavuje unikátnu konkurenčnú výhodu a profiluje nás ako vysoko kvalifikovanú značku, založenú na desaťročiach vedomostí, ktorej ľudia môžu zveriť ten najcennejší majetok – svoje zdravie.”

Uvedenie značky Ensana je odpoveďou na globálny enormný nárast wellness turizmu – odvetvia s trhovou hodnotou 580 mld. €  (639 mld. $) a s predpokladaným rastom do výšky 834 mld. € (919 mld. $) do roku 2022.
Nová sieť hotelov má ambíciu etablovať sa na tomto prosperujúcom trhu a uspokojovať rastúci dopyt po prírodných liečebných procedúrach a wellness zážitkoch.

Mark Hennebry, predseda predstavenstva Ensana, pokračuje: „Neustále hľadáme nové príležitosti pre rast značky. Uskutočnili sme významné investície do našich existujúcich prevádzok – v nasledujúcich rokoch plánujeme inovovať a investovať rôznymi spôsobmi, a tak prinášať stále nové inšpiratívne liečebné procedúry, pokrokové zariadenia a, samozrejme, vytvárať nové pracovné miesta.“

Ensana sa môže pýšiť stovkami prirodzene sa vyskytujúcich liečivých zdrojov – vrátane prameňov minerálnych vôd, termálnych prameňov, liečivého bahna, rašeliny, prírodných plynov a ďalších. Už viac ako 200 rokov sa ich liečivé vlastnosti využívajú na miestach, ktoré teraz prevádzkuje sieť hotelov Ensana, pod odborným dohľadom expertov z oblasti medicíny na liečbu širokého spektra zdravotných ťažkostí, spojených najmä so svalstvom, kosťami, vnútornými orgánmi, metabolizmom a pokožkou. V súčasnosti tieto liečebné procedúry pomáhajú hosťom, ktorí si želajú zlepšiť svoju celkovú kondíciu a ďalej ju udržiavať, rovnako ako tým, ktorí hľadajú podporu pri rôznych diagnózach – vrátane zotavujúcich sa onkologických pacientov, pri problémoch s pohyblivosťou, plodnosťou a ďalších ťažkostiach.

Ensana tiež kladie veľký dôraz na podporu klientov v zlepšovaní ich celkovej pohody a kondície na každodennej báze, v rámci prevencie budúcich zdravotných problémov. Program Active Life na tento účel poskytuje komplexnú ponuku fitness a omladzovacích aktivít. Napríklad, špeciálny program Bio Balance, vyvinutý sieťovým riaditeľom pre kúpeľnú liečbu Svenom Huckenbackom, využíva inovatívne masážne, akupunktúrne a cvičebné postupy, ktoré zlepšujú držanie tela, uvoľňujú stuhnuté kĺby a svalové napätie a celkovo dodávajú organizmu energiu. Okrem siete hotelov Ensana nie sú podobné služby dostupné nikde inde na svete.

Portfólio prevádzok pod značkou Ensana je zámerne široké, aby si z ponuky hotelov dokázali vybrať klienti s rôznou výškou rozpočtu, hľadajúci ten najlepší pomer ceny a služieb, pričom si za každých okolností zachovávame vysokú úroveň poskytovaných procedúr. Prevádzky zahŕňajú aj množstvo nádherných historických budov, ako napríklad 5* hotel Nové Lázně v známom českom kúpeľnom meste Mariánské Lázně s pôsobivými rímskymi kúpeľmi z roku 1896. Medzi slávnymi hosťami, ktorí poctili hotely svojou návštevou, nájdete množstvo umelcov, napríklad skladateľa Chopina a spisovateľa Goetheho, rovnako ako politikov a panovníkov, napr. anglického kráľa Eduarda VII., pruského cisára Viliama II. a bulharského cára Ferdinanda I.

Pre účely rozhovoru alebo získania obrazových materiálov, prosím, kontaktujte:

Sanja Cengic
Group Marketing and PR Director
scengic@ensanahotels.com

O značke Ensana

Sieť Ensana, založená v roku 2019, je popredným prevádzkovateľom kúpeľných hotelov v Európe. Momentálne prevádzkuje 26 kúpeľných hotelov od Českej republiky, cez Slovensko, Maďarsko až po Rumunsko a pýši sa najširším portfóliom kúpeľných hotelov v najstarších kúpeľných mestách Európy, známych svojimi liečivými prírodnými zdrojmi a pozitívnymi účinkami na zdravie. Ensana vyvinula unikátny inovatívny celostný prístup k zdraviu, ktorý spája liečivé prírodné zdroje s odbornými medicínskymi znalosťami a modernými diagnostickými postupmi, aby pomáhala svojim klientom dosahovať osobné ciele pre zdravší a plnohodnotnejší život. Ensana je oddaná svojej misii zlepšovať zdravie a celkovú pohodu všetkých hostí, preto prináša rozmanitú ponuku hotelov, z ktorej si dokážu vybrať klienti s rôznou výškou rozpočtu.

naposledy zobrazené
Hotels