Legjobb ár garancia i
Válasszon szállodáink közül, kérjen ajánlatot, vagy foglaljon közvetlenül online.
Smrdáky

Büdöskő

A bőrbetegségek kezelésében verhetetlen

Bőrpanaszaira elsőként feltétlenül a büdöskői Smrdáky Health Spa Hotelt válassza! A büdöskői gyógyfürdő elsősorban a bőrpanaszok kezeléséről ismert, és híre a világ minden tájára eljutott. De a váz- és izomrendszeri panaszokkal érkezők is megtapasztalhatják itt a gyógyulás örömét.

Sehol máshol Európában nem találni ilyen hatékony természetes gyógyírt a bőrproblémákra! A fürdő területén található forrásokból származó, enyhe ásványianyag-tartalmú, hidrogén-szulfidban gazdag gyógyvíz, valamint a hosszú természetes érési folyamat nyomán keletkező kénes gyógyiszap egyaránt kimondottan hatékony gyulladásgátló hatásúak, és kimondhatjuk, hogy szerte a világban nincs hozzájuk fogható.

Gyógyászati szakemberek és terapeuták nagy tapasztalattal rendelkező csapata a hatóanyagok szakszerű alkalmazásával és kombinálásával végez balneoterápiás kezeléseket és fényterápiát a bőrbetegségek – például a pikkelysömör, az akné, az atópiás dermatitisz (ekcéma) vagy épp a rozácea hatékony és tartós gyógyítására. A döbbenetesen eredményes kezelések hosszú időre, mellékhatások nélkül megszabadítják a betegeket bőrpanaszaiktól, mindenféle folyamatos gyógyszerszedés nélkül.

Nem véletlen, hogy a büdöskői fürdőt a „szlovák Holt-tengerként” is emlegetik. Tagadhatatlan, hogy ez a leghatékonyabb ilyen típusú gyógyfürdő a világon!

Az épületek

Rengeteg hely, rengeteg választási lehetőség

Az itt természetesen feltörő gyógyvíz és iszap hatékonyságát elsőként a gyógyfürdő-kultúra szlovákiai apostola, Jozef Vietoris ismerte fel még 1833-ban. Az akkor épült fürdőt az évek során jelentősen kibővítették, így a komplexumban ma több szálloda és számos fürdőház áll az ide érkező felnőttek és gyerekek rendelkezésére, a fürdő idilli nyugalmat és csendet árasztó, 16 hektáros parkja pedig még inkább elősegíti a gyógyulást.

A komplexum központi épülete – ahogy neve is sugallja – a Hotel Central. A központi recepción és a szobákon kívül az orvosi szobák és különféle kezelőhelyiségek is itt kaptak helyet, éppúgy, mint a rehabilitációs központ és a járóbetegeket kezelő osztályok helyiségei. Az épületben mindezeken felül egy könyvtár, egy mozi és két tárgyaló is található.Szálláshelyet a szomszédos Hotel Vietoris, valamint a kis dombra épült Dependance Morava is kínál, ez utóbbi ablakaiból ráadásul lenyűgöző kilátás nyílik a fürdő parkjára. 

A 106 szoba és lakosztály mindegyike kényelmes és otthonos, némelyikük nemrégiben lett felújítva. A Vietoris étterem, a Hotel Central kávézói valamint a Hotel Vietorisban található lobbibár a vendégek minden igényét kielégíti. Nyáron a Dependance Moravaban egy kis á la carte étterem is nyitva tart. 

A vendégek sportolhatnak a szálló teniszpályáin, azoknak pedig, akiknek kocogásra, skandináv gyaloglásra vagy kerékpározásra támad kedvük, vagy egysoros görkorcsolyát húznának, még felszerelést is tudunk biztosítani.

Vendégeink elidőzhetnek a regenerációs központban is, amelyben található fitneszterem, egy aerobikozásra, röplabdázásra és kosárlabdázásra egyaránt alkalmas nagy edzőterem, egy szaunarész, egy örvénymedence, valamint a masszázs- és szépészeti kezelések helyszínéül szolgáló helyiségek is.

Special

A fiatalabb pácienseknek is remek

A Special egy, a gyermekkorú vendégek számára kidolgozott program. A fiatalabb (3–18 éves) páciensek kezelése különálló fürdőkomplexumban történik.

A hangsúly esetükben is a bőrpanaszok kezelésén van. Az itt dolgozó orvosok és terapeuták hatalmas rutinnal rendelkeznek a fiatal páciensek kezelésében, akik gyógyulása az egész család számára nagy megkönnyebbülést jelent.

Gyógyfürdő

Csöndes gyógykomplexum egy izgalmas vidéken

Büdöskő egy csöndes, nyugodt kisváros. A környező vidék azonban bővelkedik a lehetőségekben. Felfedezésre vár például Szakolca királyi városa, Sasvár történelmi zarándokhelye, az Erdőhát régió számos vára, de még a szomszédos Csehországba is érdemes átruccanni!

Kérdése van?

Ne habozzon, lépjen kapcsolatba velünk – csapatunk készséggel áll rendelkezésére! 

Nemrég nézett
Hotels
Packages & Specials