Büdöskő

Megközelítés

A hotel Büdöskőben, pontosabban e nyugat-szlovákiai kisvároson belül elterülő parkban fekszik, Szenicétől 10, Pozsonytól pedig 80 kilométerre.

  • Városközpont: 1,5 km

  • A fürdő nagyobb városoktól mért távolsága: Nagyszombat: 50 km, Pozsony: 80 km, Brno: 100 km, Bécs: 120 km

  • Autópálya-lehajtó: 27 km

  • Vasútállomás: 25 km

  • Nemzetközi repülőtér: 100 km

Autópályán, déli irányból (Pozsony felől)
Haladjon a D2/ E65 autópályán Brno irányába – a jókúti lehajtónál hajtson le, jobbra forduljon a 2-es útra, majd haladjon tovább Jókút / Morvaszentjános felé. A körforgalomnál az első kijáratra kanyarodjon le, majd haladjon az 500-as úton – Dócsot elhagyva forduljon balra az 1148-as útra – Büdöskőre érve a kápolnánál forduljon jobbra, majd kövesse az utat a szállodáig.

Autópályán, északi irányból (Brno felől)
Haladjon a D2/ E65 autópályán Pozsony felé – Brodskénál keljen át a határon – a jókúti lehajtónál hajtson le az autópályáról, majd forduljon balra a 2-es útra, Jókút / Morvaszentjános felé. A körforgalomnál az első kijáratra kanyarodjon le, majd haladjon az 500-as úton – Dócsot elhagyva forduljon balra az 1148-as útra – Büdöskőre érve a kápolnánál forduljon jobbra, majd kövesse az utat a szállodáig.

Autópályán, keleti irányból (Trencsén felől)
haladjon az E75 autópályán Pozsony felé – a vágrákói lehajtónál hajtson le az autópályáról, majd forduljon jobbra az 515-ös útra Újhely irányába – az 54-es utat követve, a körforgalomnál kanyarodjon a 2. kijáratra, majd haladjon az 581-es/1147-es úton, míg Halasdba nem ér – Halasdnál forduljon jobbra az 1146-os útra – 1,5 kilométer után forduljon jobbra az 1148-as útra – Büdöskőbe érve a kápolnánál forduljon jobbra, majd kövesse az utat a szállodáig.

  • Pozsony: kb. 1 óra
  • Brno: kb. 1 ¼ óra
  • Bécs: kb. 1 ¾ óra

A gyógyfürdőhöz a legközelebbi vasútállomás Jókút községben, a szállodától 25 kilométerre található.

Igény szerint szívesen gondoskodunk (díjköteles) transzferről a állomástól a szállodába. További tájékoztatásért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Pozsonyi repülőtér (BTS): 100 km, kb. 1 ¼ óra
www.bts.aero

Bécsi repülőtér (VIE): 150 km, kb. 1 ½ óra
www.viennaairport.com

Transzfer a repülőterekről a szállodába
Igény szerint szívesen gondoskodunk (díjköteles) közvetlen transzferről a pozsonyi illetve bécsi reptérről a szállodába.
További tájékoztatásért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

recently viewed
Hotels
Packages & Specials