Legjobb ár garancia i
Válasszon szállodáink közül, kérjen ajánlatot, vagy foglaljon közvetlenül online.
Smrdáky

Egészséges étkezés

Egészséges táplálkozás

A kiváló minőségű, kiegyensúlyozott étrend a gyógyulás folyamatának fontos összetevője. Különösen igaz ez a bőrbetegségek esetében, amelyeket a rossz étrend jelentősen súlyosbíthat. Ezért javasolnak orvosaink a páciens panaszai alapján speciális étrendet és ételeket.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy az étkezés nem lehet élvezetes! A mindig friss, zamatos és szezonális összetevőkből nagy hozzáértéssel elkészített ételek nem csupán egészségesek, de rendkívül ízletesek is.

A jó étkezés a jó reggelivel kezdődik: vendégeinket az organikus ételekkel is ellátott büfé várja reggel, az ebéd idején, majd a vacsoránál is. Az á la carte menü pedig a szlovák és a nemzetközi konyha különlegességeit kínálja.

Reggeli, ebéd, vacsora

Éttermek Büdöskőn

Vietoris étterem

Az azonos nevű szállodában található Vietoris étteremben egyszerre 120 ember étkezhet. Az étterem kiegyensúlyozott étrendet kínál, hagyományos szlovák fogásokkal és a nemzetközi konyha ételeivel – aki pedig egészséges étrendre vágyik, a tálalóban szintén megtalálja számítását. Választhatók továbbá különféle speciális étrend szerint elkészített ételek is. A létesítményben rendszeresen tartanak gasztronómiai eseményeket is.

Nyitva tartás:
7:00 – 21:00

Pizza Pavone étterem

Próbálja ki az olasz specialitásokat; az ételeket és a jellegzetes borokat, amelyek a napsütötte Olaszországba fogják Önt csábíttani. Élvezze a nagyszerű pizzát, az autentikus olasz rizottót és tésztákat. Buon appetito!

Nyitva tartás:
mindennapi 11.30 – 22.00

Kávézók

Espresso Central

Az étkezés világában elnézhetők az „apróbb bűnök” – és ezekkel a hotel Centralban található Café Espresso szolgál is kedves vendégeinek! Elég csak megemlíteni a fenséges tortákat és süteményeket, a jégkrém-specialitásokat és, természetesen, a kávét és teát – de ezek mellett egyéb frissítők, sörök és koktélok is csábítják az ide betérőket – az effajta bűnbeesésre pedig nincs megfelelőbb helyszín, mint a gyönyörű nyári terasz.

Ideiglenesen zárva

Bár

Vietoris lobbibár

A Hotel Vietoris előcsarnokában található kis bár, gyönyörű nyári terasszal. Az ide betérő vendégek a legfinomabb kávé- és teakülönlegességek, friss torták, jégkrémek és frissítő italok közül választhatnak.

Nyitva tartás:
8:00 – 21:00

Különleges étrendek 
a sikeres kezelésekért

A kúrák hatékonysága nagyban függhet a speciális étrenden – különösképpen a bőrbetegségek esetében.
Orvosaink és étkezési szakértőink a konkrét kórképeik alapján adnak a pácienseknek étkezési tanácsokat: mit javasolt fogyasztani és mit nem.

Szakácsaink természetesen készségesen veszik figyelembe a vendégek speciális étrendjét, így a páciensek biztosak lehetnek benne, hogy az orvosuk által javasolt ételek kerülnek tányérjukra.

Speciális étrendet tart?

Nem fogyaszt húst, vagy egyéb különleges kívánsága van az étkezéssel kapcsolatban? Ételallergiában szenved? A szervezete nem tolerál bizonyos ételeket és alapanyagokat?
Aggodalomra semmi ok: nem kell lemondania az étkezés jelentette örömökről a szállodánkban töltött idő alatt!

Tán mondanunk sem kell, hogy konyhánk kérésre a vendégek egyedi kívánalmainak szem előtt tartásával készíti el az ételeket. Csak tudassa velünk szobafoglaláskor vagy érkezése előtt bármikor máskor, milyen különleges kívánságai vannak az étkezést illetően, és konyhánk örömmel készíti el azok alapján a fogásokat!

Nemrég nézett
Hotels
Packages & Specials