Legjobb ár garancia i
Válasszon szállodáink közül, kérjen ajánlatot, vagy foglaljon közvetlenül online.
Splendid

Splendid

Pompás wellness üdülés

Felteheti a kérdést, hogy vajon mi olyan pompás az Ensana Health Spa Hotel Splendidben. Erre habozás nélkül válaszolunk: ez a háromcsillagos pöstyéni wellness üdülő nemcsak tágas, de felettébb kényelmes opciót is jelent mind logisztikai szempontból, mind pedig a gyógyulás tekintetében. A szállodában 1971 óta biztosított, igényes egészségügyi és wellness szolgáltatások hatását, generációk igazolják.

A grandiózus hotel 304 szobával és lakosztállyal várja vendégeit, akik a robusztus főbejáraton belépve a tágas lobbiban találják a recepciót. Vendégeink a hangulatos hátsó udvarban csobbanhatnak a kültéri medencében, de nyáron úszás helyett akár napfürdőzhetnek is. A park és az erdő zöldjének ölelésében, a Splendid vendégei friss, egészséges és erőt adó levegőt lélegezhetnek.

A csodás Balnea Health Spa-t folyosó köti össze a hotellel, ezért a szálloda logisztikai szempontból, igen kényelmes választás. A Splendid összeköttetésben áll a hatalmas Kongresszusi Központtal is, ahol különböző koncerteket és konferenciákat rendeznek. Próbálja ki a sportolási lehetőségeket, látogasson el a nagyszerű éttermekbe, menjen el egy wellness-fitness központba vagy egy gyógyfürdőbe, este pedig kulturális és társasági események várják, ahol szlovák és külföldi előadók lépnek fel. A Splendid vendégei mindezt megtalálhatják néhány méterre a kilenclyukú golfpályától, a Vág folyó gyönyörű zöld szigetén.

Kiszolgálás

Több, mint egy fürdő

A Splendid Health Spa Hotel több, mint egy egyszerű gyógyfürdő. Itt nemcsak egészségét és fizikai állapotát javító tevékenységeket végezhet, hanem elmerülhet a szlovák kulturális életben is: megtapasztalhatja a helyi konyhát, élvezheti a természetet, sportolhat a szabadban (pl. golfozhat, vagy Nordic walkinggal is töltheti az idejét), hódolhat a művészeteknek és megtekintheti például a híres Mankótörő szobrát, vagy ellátogathat szlovák és külföldi előadók rendezvényeire.

A Pöstyéni Golfklub 9 lyukú pályája csak néhány méterre van a Splendidtől. A környéken más golfpályák is találhatók, köztük a híres Penati Golfközpont is.

Ha nem szeretne megizzadni, sétáljon keresztül a fürdősziget parkján, majd ugorjon át Pöstyén kávézókkal teli városközpontjához, vagy látogassa meg a környék népszerű úti céljainak egyikét. Vendégkapcsolati vezetőink minden kérdésére szívesen válaszolnak, és segítenek Önnek megtervezni itt-tartózkodását. Segítőkész kollégáink javarészt helybeliek, így értékes tanácsokkal segíthetnek megtalálni az Önnek megfelelő szabadidős tevékenységet.

Ajándékozza meg magát egy hagyományos, ugyanakkor izgalmas üdüléssel, amely egészségére és fizikai állapotára is jelentős jótékony hatást fog gyakorolni!

Főbb érdekességek
 • 258 szoba és lakosztály
 • Modern háromcsillagos hotel nagy közös helyiségekkel, kitűnő étteremi- és bárhálózattal
 • Európa legnagyobb balneoterápiás központja és egyben Szlovákia legjobb fürdőintézménye, a Balnea Health Spa közvetlenül elérhető a szállodából.
 • Átfogó egészségprogram és egyedülálló természetes hatóanyagok (termálvíz és kénes iszap)
 • Medencetér kültéri és beltéri medencével, nagyméretű fitneszközpont
 • Nagyszerű sport- és szabadidős létesítmények
 • Kitűnő rendezvényhelyszín akár 1400 vendég számára is
 • Ingyenes vezeték nélküli internet a hotel teljes területén
Gyógyfürdő

Szlovákia legjobb fürdőintézménye

A pöstyéni gyógyfürdőt régóta az egyik legjobb központként tartják számon a reumás és mozgásszervi betegségek kezelésében.

Az egészségügyi személyzet felkészültsége, az évi mintegy 3 millió bejelentkezés nyomán gyűjtött tapasztalat, és mindenekelőtt a különösen hatékony természetes hatóanyagok, a kénes termáliszap és a kénes termálvíz garantálja a nemzetközileg is elismert, kiemelkedően hatásos kezelési eredményességet.

Balnea Health Spa

3 pavilon több mint 8000 négyzetméteren

 • változatos (feszített víztükrű) termálmedencék, különböző hőmérsékletű vízzel
 • nagyméretű medence vízi tornához és vízi kerékpározáshoz
 • beltéri fizikoterápiás medence
 • szauna részleg
 • szépségápoló részleg
 • nagyméretű, modern fitneszközpont
 • rehabilitációs központ a térd, a váll és más ízületek műtét utáni ellátására, kezelésére és mozgatására szolgáló, legkorszerűbb eszközökkel
 • ergoterápiás központ, ahol egy konyha is helyet kapott, hogy a páciensek felügyelet mellett gyakorolhassák a mindennapi élet feladataival járó mozdulatokat

Az átfogó egészségügyi diagnosztikán és ellátáson kívül az Ensana több mint 60 terápiás kezeléssel áll az Ön rendelkezésére, a gyógymasszázstól az iszappakolásig, a fizikoterápiától az egyéni tornáig – mindezt az integrált gyógyászati koncepció jegyében.

Kérdése van?

Ne habozzon, lépjen kapcsolatba velünk – csapatunk készséggel áll rendelkezésére! 

Nemrég nézett
Hotels
Packages & Specials