Legjobb ár garancia i
Válasszon szállodáink közül, kérjen ajánlatot, vagy foglaljon közvetlenül online.
Splendid

Egészséges étkezés

Kiegyensúlyozott, egészséges jófalatok

Az egészséges étrend számos orvosi problémára megoldást jelenthet. Ahogy a kínai közmondás tartja: „Aki szedi az orvosságot, de elhanyagolja a diétát, elpazarolja az orvos szaktudását.”

Az Ensana Health Spa szállodáiban úgy tartjuk, hogy a megfelelően kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozás kulcsfontosságú szerepet játszik a gyógyulásban, illetve az egészség megőrzésében.

Ezért fontos számunkra, hogy egy olyan táplálkozási koncepcióra építsünk, amely friss, szezonális termékekkel és fűszernövényekkel fenntartható módon támogatja a kiegyensúlyozott anyagcserét. Konyhánk baromfihúsok, halak és zöldségek felhasználásával támogatja és kiegészíti a fürdő gyógykezeléseit, anélkül, hogy a vendégeknek szigorú étrendi szabályokhoz kellene alkalmazkodniuk.

Reggeli, ebéd, vacsora

Az étel legyen finom és egészséges

A Splendid Health Spa Hotelben reggelit, valamint könnyű ebédet és vacsorát kínálunk önkiszolgáló rendszerben. Minden éttermünkben különféle fogások gazdag kínálatából válogathat, és biztosak vagyunk benne, hogy találni fog ínyére való falatokat.

Reggelire különleges pékáruk, egészséges gabonapelyhek, friss tejtermékek, szezonális gyümölcsök és zöldségek, fehérjedús tojásételek, finom kolbászok és sajtok, gyümölcslevek és helyi specialitások várják.

Délben könnyed leveseket, salátákat, frissen készített tésztaételeket, valamint gyümölcs- és sajtválogatásokat kínálunk.

Vacsorára hideg és meleg előételekkel, levesekkel, különféle meleg fogásokkal és főételekkel szolgálunk. Végezetül pedig mindig válogathat desszertekből, friss gyümölcsökből és gazdag sajtválasztékunkból is. A megszokott tematikus svédasztalokat helyi specialitások egészítik ki.

Az italkínálat különféle ízesített vizeket, ásványvizeket és üdítőket tartalmaz. Személyzetünk örömmel segít Önnek válogatni kitűnő helyi és nemzetközi boraink közül.

Különleges igényeket is teljesítünk.

Ön vegetáriánus, vagy egyéb különleges kívánsága van az étkezéssel kapcsolatban? A Splendid Health Spa Hotel konyhájában örömmel teszünk eleget egyéni igényeinek. Glutén- és laktózmentes ételeket is készítünk, illetve speciális étrendekbe illeszkedő fogásokkal is szolgálhatunk, az orvosi csapat ajánlásai alapján. Csak jelezze igényét, és konyhai személyzetünk örömmel segít.

Éttermek és kávézók

Bécs, Prága, Budapest és Pozsony étterem

Klasszikus, elegáns stílusú éttermeink nemcsak jó hangulatot és kulináris élményeket biztosítanak, de egészségét is támogatják. A festői európai fővárosok ihlette négy étteremben a városi hangulat Pöstyén egészséges ízeivel találkozik. Az egészséges étrendprogramot a speciális diétás recept szerint elkészített ínycsiklandó autentikus szlovák ételek és a nemzetközi ízek jellemzik, mindezt modern, igényes felszolgálással. A Splendidben svédasztalos reggeli-, ebéd- és vacsoramenü, valamint friss bio salátabár várja a vendégeket.

Nyitvatartás:
7:00 – 10:00
Ebéd: 11:45 – 14:00
Vacsora: 18:00 – 20:30

Colonade Étterem, nyári terasszal

Az étterem kellemes, elegáns környezetben várja vendégeit, a szlovák és nemzetközi konyha modern gasztronómiai remekeivel és havonta megújuló szezonális specialitásokkal. Élvezheti a "Schnitzel" étlapunkat is, különféle bécsi szelet választékával. Használhatja a szabadtéri nyári terasz kellemes környezetét is.

Nyitvatartás:
Hétfő – Vasárnap: 12.00 – 21:30

Kávézó

Café Splendid nyári terasszal

Élvezze a fantasztikus rétest és a finom kávét a Café Splendid-ben. A kényelemről bordó párnás, komfortos piros karosszékek gondoskodnak, a hagyományos bárpult és az üveg dohányzóasztalok pedig kimondottan a délutáni lazításhoz vagy a gyógykezelésekkel töltött hosszú napok utáni esti koktélozáshoz biztosítják a megfelelő környezetet.

Nyitvatartás:
Hétfő – Vasárnap: 10.30 – 22.00 

Speciális étrendet tart?

Nem fogyaszt húst, vagy egyéb különleges kívánsága van az étkezéssel kapcsolatban? Ételallergiában szenved? Kerülnie kell bizonyos ételeket és alapanyagokat?
Aggodalomra semmi ok: nem kell lemondania az étkezés jelentette örömökről a szállodánkban töltött idő alatt!

Tán mondanunk sem kell, hogy konyhánk az Ön kérésére az ilyen egyedi kívánalmak szem előtt tartásával készíti el az ételeket. Csak tudassa velünk szobafoglaláskor vagy érkezése előtt bármikor máskor, milyen különleges kívánságai vannak az étkezést illetően, és konyhánk örömmel készíti el azok alapján a fogásokat!

Nemrég nézett
Hotels
Packages & Specials