Legjobb ár garancia i
Válasszon szállodáink közül, kérjen ajánlatot, vagy foglaljon közvetlenül online.
Splendid

Film- és zenei fesztiválok, sárkányhajóversenyek és egyéb látnivalók

Pöstyénben (Piešťany) az egyik kulturális esemény a másikat követi

Pöstyén hírneve jóval túlnyúlik Szlovákia határain, köszönhetően a pöstyéni Fürdőszigeten található gyógyfürdőknek és a gyönyörű gyógyszállóknak. A fürdőgyógyászati kezeléseken és a pihentető vagy aktív, sportos szabadidős kínálaton túl a város különböző események gazdag kínálatával várja az idelátogatókat. Az év során fesztiválok, sportversenyek, kávéházi kiállítások és tematikus események sora bűvöli el a közönséget. Fedezzen fel mindent Pöstyénben, hiszen ott mindig, tehát egész évben történik valami érdekes.

Események Pöstyénben

Összeállítottunk egy válogatást a legfontosabb eseményekből:

Cinematik

A 2006-ban indult nemzetközi rendezvény Szlovákia egyik legnagyobb filmfesztiválja, ahol évente több mint 70 filmet vetítenek. A fesztiválon az az évi legjobb európai filmeket, valamint szlovák filmesek dokumentumfilmjeit láthatja. Ezenkívül koncertek, művészeti kiállítások, beszélgetések és szemináriumok gazdagítják a programot.

Pöstyéni Aranyszalagok – Concours d’Elegance

Veterán autók, amerre csak néz! Menjen el a pöstyéni Fürdőszigetre, és érezze magát a 30-as években. Fotózza le a régi, elegáns karosszériákat, és tekintse meg az árverést. 

Mi vár tehát Önre Pöstyénben?

Jól megérdemelt pihenés, a legmagasabb színvonalú fürdőgyógyászati kezelések, rengeteg sportlétesítmény, vendégszeretet, valamint kulturális és egyéb események gazdag kínálata.

Nemrég nézett
Hotels
Packages & Specials