Legjobb ár garancia i
Válasszon szállodáink közül, kérjen ajánlatot, vagy foglaljon közvetlenül online.
Svoboda

Svoboda

A jó egészség szabaddá tesz

A Svoboda szó magyarul annyit jelent: szabadság. Több mint 100 évvel ezelőtt a Svoboda szálloda építésze szabadon, különböző stílusokat ötvözve tervezte meg a hotel külső megjelenését.A homlokzaton a neoklasszicista vonások mellett eklektikus elemek is felfedezhetők.  A mesteri megoldások a mai szemlélőt is valósággal megigézik.Az épület Marienbad építészetének időtlen mesterműve.

Szabaduljon meg egészségügyi problémáitól széleskörű kezelési programjaink segítségével a Palladio Fürdőközpontban, vagy hagyja hátra a mindennapi élet feszültségét és engedje el magát egy gyógyfürdőben töltött pihentető, ám mégis változatos üdüléssel. Kedvező árainknak köszönhetően még egy kicsit több szuvenírrel is térhet haza!

A szálloda

Frissítő felújítás

A Svoboda Health Spa Hotel három fő épületből áll: ezek név szerint a Svoboda, a Margareta és a Palladio. Mindhárom épület átfogó, stílusos felújításon esett át 2014-ben, és össze is kapcsolták őket.Az új belsőépítészeti kialakítás hangsúlyozza az épület hagyományos karakterét, ugyanakkor még korszerűbb kényelmet biztosít, és friss, modern hangulatot kölcsönöz a szállodának.

A modern, mégis hagyományos stílust megtapasztalhatja és megcsodálhatja Carlton Étteremben, valamint az újonnan kialakított a könyvtárban és billiárdszobában.   

A három szárnyban található 101 komfortszoba és lakosztály szintén kisebb mértékű felújításon esett át. A Palladio épületében 4 vadonatúj lakosztály és 10 új komfortszoba várja vendégeinket. A Labe melléképületben további 37 standard szoba áll rendelkezésre az Oszlopcsarnok fürdő felett.

Főbb érdekességek
  • 138 hálószoba és lakosztály a Svoboda Hotelben és a Labe melléképületben
  • Klasszikus építészet, modern kényelemmel ötvözve
  • Háromcsillagos szolgáltatások és kitűnő ételek
  • Két exkluzív gyógyvízforrás
  • A nemrégiben felújított Palladio Fürdőközpont, kezelőrészleggel és ásványfürdőkkel
  • Teljes körű gyógykezelések, egyedi természeti kincsek felhasználásával (gyógyvízforrások, tőzeg, természetes száraz földgáz)
  • Híres fürdőúticél, számos kulturális és sportprogrammal
  • Ingyenes wi-fi a hotel teljes területén
Gyógyfürdő

A természetes gyógymódok hagyományos ismeretekkel egészülnek ki az Ön egészsége érdekében

A felújított Palladio Fürdőközpont a jól bevált hagyományos természetgyógyászati felfogást modern orvosi ismeretekkel és technológiákkal ötvözi. A modern diagnosztikai módszerek segítségével a fürdőorvos egyéni programot tervez a vendégeknek, amelyben Marienbad kivételes gyógyító erejű természeti kincseit felhasználó gyógyvizes kezeléseket és egyéb egészségügyi szolgáltatásokat javasol.

A Svoboda hotelt két gyógyvizes forrás vizei táplálják: a Forest Spring forrás és a József-forrás. A két különböző kémiai összetételű forrás vizét ásványfürdőkhöz és ivókúrákhoz alkalmaznak.

A Fürdőközpontban eredményesen kezelhetők a mozgásszervi panaszok, az anyagcsere-problémák, a légzőszervi betegségek, valamint a vese- és húgyúti megbetegedések.

Hogy még tartalmasabb lehessen egészséges kikapcsolódása, menjen ki a szabadba és gyönyörködjön a természetben, amely már az ajtón kilépve Ön elé tárul. A szálloda közvetlen szomszédságában csendes parkerdőt lel, amely a Forest Spring forrás pavilonját is rejti. Sétálhat egyet a közeli fürdőnegyedben is, ahol megcsodálhatja a híres oszlopcsarnokot és a zenélő kutat.Ha pedig sportolásra vágyna, és szeretné felpörgetni anyagcseréjét, próbálja ki a Nordic walkingot, vagy vegyen részt egy biciklitúrán.

Kérdése van?

Ne habozzon, lépjen kapcsolatba velünk – csapatunk készséggel áll rendelkezésére!

Nemrég nézett
Hotels
Packages & Specials