Legjobb ár garancia i
Válasszon szállodáink közül, kérjen ajánlatot, vagy foglaljon közvetlenül online.
Svoboda

Egészséges étkezés

Jó táplálék, jó egészség

Ételeink nagy hatással vannak jólétünkre és egészségünkre. Egy megfelelően kiegyensúlyozott étrend segíti az emésztést és értékes tápanyagokkal, nyomelemekkel és vitaminokkal látja el szervezetünket. Ennek eredményeképpen javul az anyagcserénk, és működésbe lép a szervezetünk öngyógyító képessége.

A marienbadi Ensana Hotelek helyi és nemzetközi specialitásai éppen ilyen étrendet biztosítanak az Ön számára. A könnyed, egészséges és mindenekelőtt ínycsiklandó fogásokat, a lehető legkifinomultabb módon, a legkorszerűbb technikákkal készítünk el, hogy az ételek tápanyagtartalmát maximálisan megőrizzük. Így a kiegyensúlyozott étrend a gyógykezelésekkel együtt még hatásosabban óvja az Ön egészségét!Semmiről nem kell lemondania! 

Reggeli, ebéd, vacsora

Ízélmények reggelitől vacsoráig

A Carlton Étterem svédasztalos reggelit biztosít a vendégek számára. Az ételkínálat bőséges: egészséges gabonafélék és különleges pékáruk, friss zöldségek és gyümölcsök, alacsony kalóriatartalmú lekvárok, magas energiatartalmú tojásételek, válogatott felvágottak és sajtok, különböző gyümölcslevek és friss tejtermékek egyaránt megtalálhatók.

Az Vitalitás ebédmenünk keretében négyféle főétel közül választhat, a svédasztalunkról pedig kedvére válogathat a saláták, friss zöldségek és az egészséges pékáruk közül.

A vacsorát szintén svédasztalon terítjük. A büféasztalokon hideg és meleg előételek, zöldségek, egészséges saláták, könnyed levesek és főzelékek, a legjobb minőségű alapanyagokból készült hal- és húsételek, valamint könnyed desszertek várják vendégeinket. Próbálja ki a híres cseh konyha ízletes csemegéit is, tapasztalt szakácsaink által elkészítve!

Pincéreink készséggel segítenek az ételhez illő nemzetközi vagy helyi borok kiválasztásában.

Teljesítjük különleges igényeit

Étrendbeli korlátozások, ételallergia vagy egyéb különleges igények esetén sem kell lemondania az éttermünk által biztosított kulináris élvezetekről.  Kérésére örömmel szolgálunk fel vegetáriánus, alacsony kalóriatartalmú, gluténmentes, diabetikus vagy alacsony zsírtartalmú ételeket, valamint készségesen alkalmazkodunk egyéb egyéni igényeihez is.

Étterem

Carlton Étterem

A gyönyörűen felújított Carlton Étterem elegáns környezete szolgál az étkezések helyszínéül. Az előkelő hangulatnak köszönhetően még nagyobb hangsúlyt kap a szállodát hagyományosan jellemző, kiváló konyhaművészet.

Nyitvatartás:
Reggeli 7:00 – 10:00
Ebéd 11:30 – 13:30
Vacsora 17:30 – 19:30

Speciális étrendet tart?


Nem fogyaszt húst, vagy egyéb különleges kívánsága van az étkezéssel kapcsolatban? Ételallergiában szenved? Kerülnie kell bizonyos ételeket és alapanyagokat?
Aggodalomra semmi ok: nem kell lemondania az étkezés jelentette örömökről a szállodánkban töltött idő alatt!

Tán mondanunk sem kell, hogy konyhánk az Ön kérésére az ilyen egyedi kívánalmak szem előtt tartásával készíti el az ételeket. Csak tudassa velünk szobafoglaláskor vagy érkezése előtt bármikor máskor, milyen különleges kívánságai vannak az étkezést illetően, és konyhánk örömmel készíti el azok alapján a fogásokat!

Nemrég nézett
Hotels
Packages & Specials