Legjobb ár garancia i
Válasszon szállodáink közül, kérjen ajánlatot, vagy foglaljon közvetlenül online.
Thermal Aqua

Család és gyerekek

Bubbles Club, a gyerekparadicsom

Kedves szülők, higgyék el, létezik az az üdülés, ahonnan a család minden tagja kipihenten tér haza!

Szállodánkba minden generáció más és más igényekkel érkezik: a nagyszülők, szülők pihenni, regenerálódni, gyógyulni szeretnének, a gyerekek viszont kalandokra vágynak!

Tapasztalatból tudjuk, hogy a felnőttek ott tudnak csak alaposan kikapcsolódni, ahol a gyerekek jól érzik magukat, éppen ezért gyerekbarát szállodánkban a kis vendégek kiemelt figyelmet élveznek, a színes programválasztékból szemezve dönthetnek saját szórakozásukról.

Az Aqua Health Spa Hotel  szállodában a kikapcsolódást, feltöltődést keresők számára biztosítjuk a zavartalan pihenést, a fáradhatatlan gyerekeknek pedig lehetővé tesszük az élménygyűjtést profi animátorok segítségével! A Bubbles Club animációs programokkal - izgalmas sportjátékokkal, vetélkedőkkel, vizes kalandokkal, kreatív kézműveskedéssel - teszi boldoggá a gyerekeket, amíg a szülők nyugodtan pihennek.

A Bubbles Club sárkányai már az első perctől kezdve elvarázsolják a kicsiket. Drazsé, Dany, Tiko és Yoyo azon mesterkednek, hogy a kicsik boldogan töltsék a nyaralás minden percét. Az Aqua szállodában minden gyerek megtalálhatja a neki való sárkány barátot és program típust, csak követni kell a buborékokat… ahol buborék van, ott sárkány is van és még sok minden más! 

Szolgáltatások a legkisebbek számára:

Fontos! Animációs szolgáltatásunk és animátoraink iskolai szünetekben, és – gyereklétszámtól függően – ünnepnapokon állnak az Önök rendelkezésére. 

  • Izgalmas játékokkal felszerelt játszószoba várja a kicsiket és nagyobbakat  
  • A szakképzett animátoroknak köszönhetően a szülők akár az egész napot pihenéssel tölthetik, míg gyerekeik tréfás versenyeken, kincsvadászaton, szárazon és vizen megrendezett gyerek olimpián, fantáziadús kreatív játékokon vesznek részt
  • Játszótér a szabadban
  • Sportolási lehetőségek
  • Ingyenes játék- és sporteszközkölcsönzés
  • A legkisebbekkel is érdemes útra kelni, hiszen a babás nyaraláshoz szükséges felszerelések, napfénytől védett babamedence, játszószoba áll a rendelkezésükre
  • Akár 100%-os  szálláskedvezmény gyermekeknek
Kényelmes

Gyermekbarát szállás 

Összenyitható szobák és speciálisan családok számára kialakított családi lakosztály szolgálják a kényelmes családi pihenést. Ez utóbbiba a legkisebbeket (0-3 éves) bababarát szobákkal várjuk, amelyek gyerekbiztos eszközökkel, dugaljakkal, gyerekággyal és ágyneművel, illetve igény esetén vízforralóval/cumisüveg melegítővel, bébiőrrel, csecsemőkáddal, WC szűkítővel, bilivel, gyerekköntössel felszereltek.

Kicsik kedvenc fogásai

All inclusive ellátás gyerekeknek

Az étteremben is felkészülten várjuk a családokat: etetőszékkel, magasított székkel és színes gyerekétkészlettel. Az étterem munkatársai örömmel segítenek a bébiétel vagy a cumisüveg felmelegítésében is. 

A gyermek büfé roskadozik a kicsik kedvenc fogásaitól. Az all inclusive kínálatból a tipikus nyári vízparti ételek, mint a lángos, a főtt kukorica és a palacsinta sem maradnak ki.

Gyermeke speciális étrendet - diétás, allergiás, táplálék intoleranciás, vegetáriánus ellátást - igényel? Jelezze előre, és mi megoldjuk!

Speciális étrendet tart?

Gyermekének különleges étrendet kell követnie? (Speciális diétán van, allergiás valamilyen élelmiszerre vagy vegetáriánus)?

Tudassa velünk előre, és mi gondoskodunk a számára megfelelő étkezésről.

Bubbles Club

Energikus és profi gyermekanimátorok által vezetett programok

Játékok, mozgás és szórakozás! A Bubbles Club élénk személyzet által vezetett programjai mind a kisgyermekeket, mind pedig az idősebb gyerekeket megmozgatják: ügyességi játékok és játékos versenyek, számos kreatív játék, lufimóka Drazsé sárkánnyal, Tiko sárkány kézműves szigete, szórakoztató labdajátékok a medencében és a szárazföldön, sárkánymesék, játékos logikai feladványok és minden este Bubbles mini diszkó.

Gyógyulás és egészség gyerekeknek

Játékos terápiás programok

Különleges egészségprogramunkat kifejezetten gyermekek számára ajánljuk. 
 
Hapcimentes zóna – lélegezz könnyedén Tikó sárkánnyal!

  • 1 egyéni szórakoztató légzésedzés (15 perc)
  • 1 sóbarlang-kezelés (meseolvasással 45 perc)

Kérdése van?

Munkatársaink örömmel segítenek. Forduljon hozzánk bizalommal!

Nemrég nézett
Hotels
Packages & Specials