Legjobb ár garancia i
Válasszon szállodáink közül, kérjen ajánlatot, vagy foglaljon közvetlenül online.
Thermal Aqua

Hévíz, Magyarország

Ritka, biológiailag aktív, gyógyvizű tó

A Hévízi-tó a világ legnagyobb termáltava, amelyben a vendégek úszhatnak, és mivel a területet szubmediterrán klímahatás éri, a kellemesen meleg, ásványi anyagban gazdag vízben egész évben jól érezhetik magukat.

A tó számos jótékony gyógyhatásán túl Hévízen minden megtalálható a tökéletes üdüléshez: kulturális programok, gasztronómiai események, sportolási lehetőségek, túraútvonalak, borászatok, és akár hőlégballonos sétarepülésen is részt vehetnek az idelátogatók.

Először a rómaiak fedezték fel az „áramló meleg forrást”, amelynek köszönhetően a teljes tó vize 72 óránként kicserélődik. Történelme során Hévíz mindig is élénk és rangos fürdőhely volt, fesztiválokkal, figyelemre méltó építészettel és felülmúlhatatlan természeti szépséggel.

Manapság is kevés olyan hely van a világon, ahol az ember egy tóban lebegve pihenheti ki magát, és akár egész évben élvezheti a minden évszakban legalább 23 Celsius fokos termálvíz jótékony hatásait. Télen jellegzetes gőz üli meg a tó felszínét, amely gyógyító hatást gyakorol a kimerült hangszalagokra.

Nemrég nézett
Hotels
Packages & Specials