Legjobb ár garancia i
Válasszon szállodáink közül, kérjen ajánlatot, vagy foglaljon közvetlenül online.
Thermal Aqua

Hévíz – Balaton a túrázás és a vízi sportok paradicsoma

Túrázás, gyaloglás, kocogás, kerékpározás, horgászat, úszás, vitorlázás, szörfözés...

Kétségtelen, hogy a hévízi Ensana Health Spa Hotels ideális helyszín akkumulátorai feltöltéséhez. Fedezze fel ezt a gyönyörű gyógy- és wellnessközpontot gyógytavával együtt, de ne hagyja ki a sport- és szórakozási lehetőségeket sem. A nyugat-balatoni régióban, a Balaton közvetlen közelében található Hévíz a gyógyfürdő- és wellnessvendégek paradicsoma. Pattanjon kerékpárra vagy segwayre, esetleg szálljon fel hőlégballonra, és fedezze fel a várost és környékét. Használja ki a Balaton mint vízisport-paradicsom által nyújtott lehetőségeket – ússzon, szörfözzön, vitorlázzon, horgásszon vagy hajókázzon.

Golf

A Zala Springs golfpályán minden az Ön kényelmét szolgálja. A 18 lyukas, rendkívül változatos pálya Hévíztől mindössze 10 km-re található.

Kerékpározás

Hévíz környékén számos erdő és gyönyörű kerékpárút található. Kiváló minőségű kerékpárutak, különböző nehézségű, jól kijelölt útvonalak, kerékpárkölcsönzők – minden, ami a természeti táj két keréken való felfedezéséhez szükséges.

Segwaytúrák

Keresse fel a város látnivalóit egy fürge, mozgékony segwayen. Ugorjon fel és irány az utca – ez ilyen egyszerű!

Segway Tours

Túrázás, nordic walking, kocogás

Csak egy könnyű sétára vágyik a Hévízi-gyógytó körül? Esetleg egy hosszabb túrára készül a Keszthelyi-hegységbe? Hévízen minden megoldható. Induljon útnak túrabotokkal vagy anélkül, gyors tempóban – a környék számtalan útvonala a friss levegőn való mozgásra és a csodálatos táj felfedezésére csábítja a látogatót.

Kalandpark és gokartpálya

Ha gyerekekkel jár Hévízen, Önöket várja a Tavirózsa Kalandpark. A Hévíztől mindössze két kilométerre lévő kalandpark lázba hozza a gyerekeket, de hasonló hatással lesz a Gyenesdiáson található gokartpálya is.

Hőlégballon

Nem hagyja nyugodni a kalandvágy? Szálljon hőlégballonra, és gyönyörködjön a tájban a magasból, ahol tökéletes csend és nyugalom honol. A körülbelül egy óráig tartó utazás alatt rétek, dombok és falvak felett száll Önnel a kosár. Közben megismerkedhet a hőlégballonozás művészetével, végül pedig egy hőlégballonos beavatáson is áteshet.

Balaton Ballooning

Barlangtúra

Ha inkább a föld mélye felé indulna, keresse fel a Hévíztől 30 km-re lévő Tapolcai-tavasbarlangot egy kis föld alatti csónakázásra. Képzett vezető társaságában a Balatonederics közelében található Csodabogyós-barlangot is felfedezheti. A kínálatban szereplő barlangtúrák minden esetben egészen különleges föld alatti élményt nyújtanak.

Balaton, a vízi paradicsom

A magyar tenger mindössze hat kilométerre van Hévíztől. Közép-Európa legnagyobb tava a vízi sportok Mekkája. Vitorlázás, szörfözés, vízisí, wakeboarding, búvárkodás, horgászás, csónakázás és természetesen fürdés, úszás – válasszon tetszés szerint. A Balatonon minden készen áll, ami csak a víz, a nap és a szél élvezetét lehetővé teszi.

visit-hungary.com

Nosztalgia-sétahajózás

Szálljon fel Keszthelyen valamelyik nosztalgiahajóra és fedezze fel Balaton szépségeit a fedélzetről nézve. Higgye el, nem fog csalódni!

west-balaton.hu

Termelői piac

Szereti az egyedi, hagyományos, kézzel készített dolgokat? Ha igen, látogasson el a hévízi termelői piacra hévízi termelői piacra! A környékbeli gazdák, méhészek, sajtkészítők, pékek és kolbászkészítők, valamint fazekasok, kosárfonók és szappankészítők kínálják itt portékájukat minden kedden, csütörtökön és szombaton. Ne hagyja ki ezt a sokszínű, eredeti, jellegzetes hangulatú piaci nyüzsgést. 

Üdülőhely

Hévíz fiatalabbak és idősebbek számára is ideális nyaralóhely.

Egy gyógy- és wellnessüdülés itt legalább olyan élvezetes, mint egy sportos vagy családi nyaralás.

Nemrég nézett
Hotels
Packages & Specials