Thermal Margitsziget

Megközelítés

A Thermal Margitsziget Health Spa Hotel a Margitszigeten, Budapest zöld oázisában, a városközponttól 20 percnyire található. 

  • Városközpont: 6 km
  • Nagyobb városok: Pozsony 200 km, Bécs 240 km, Zágráb 343 km
  • Autópálya-lehajtó: 6 km
  • Vasútállomás: 4 km
  • Nemzetközi repülőtér: 26 km
  • Buszállomások:

Árpád híd buszpályaudvar – 2 km, 25 perc séta
Margitsziget, Árpád híd buszmegálló (106-os, 34-es autóbusz) – 800 méter, 8 perc
Szállodák/Zenélőkút (26-os autóbusz) – 500 méter, 4 perc

Metróállomások

  • Árpád híd metróállomás (M3-as metró) – 2 km, 25 perc séta

Útvonaltervező

Autópályán nyugati irányból (Bécs / Pozsony):

Hajtson fel a A4/M1-es autópályára Budapest városközpont irányába, majd haladjon tovább a Budaörsi úton az Erzsébet híd irányába. Miután átkelt a hídon, forduljon jobbra a Március 15. téren, majd újra jobbra a Pesti alsó rakpartra. Haladjon tovább 5,5 km-t, majd forduljon balra az Árpád hídra. A híd közepén lévő margitszigeti lehajtónál forduljon jobbra, majd forduljon balra a parkolóba és haladjon tovább a szálloda felé.
A kedvezményes parkolás igénybevételéhez, kérjük, érkezéskor a sorompónál nyomja meg a HOTEL gombot. Ennek hiányában kedvezményes parkolást nem áll módunkban biztosítani.

Autópályán keleti irányból:

Hajtson fel a M3-as autópályára Budapest városközpont irányába, majd forduljon jobbra a Hungária körúton. Haladjon tovább a Róbert Károly körúton, aztán forduljon rá az Árpád hídra. A híd közepén lévő margitszigeti lehajtónál forduljon jobbra, majd forduljon balra a parkolóba és haladjon tovább a szálloda felé.
A kedvezményes parkolás igénybevételéhez, kérjük, érkezéskor a sorompónál nyomja meg a HOTEL gombot. Ennek hiányában kedvezményes parkolást nem áll módunkban biztosítani.

Autópályán déli irányból (Zágráb):

Hajtson fel a E65/M7-es autópályára Budapest városközpont irányába, majd haladjon tovább a Budaörsi úton az Erzsébet híd irányába. Miután átkelt a hídon, forduljon jobbra a Március 15. téren, majd újra jobbra a Pesti alsó rakpartra. Haladjon tovább 5,5 km-t, majd forduljon balra az Árpád hídra. A híd közepén lévő margitszigeti lehajtónál forduljon jobbra, majd forduljon balra a parkolóba és haladjon tovább a szálloda felé.
A kedvezményes parkolás igénybevételéhez, kérjük, érkezéskor a sorompónál nyomja meg a HOTEL gombot. Ennek hiányában kedvezményes parkolást nem áll módunkban biztosítani.

Pozsony (E75/M1): kb. 2 óra

Bécs (A4, M1): kb. 2 ½ óra

Zágráb (E65, M7): kb. 3 ½ óra

Keleti pályaudvar – 7 km, 16 perc

Nyugati pályaudvar – 4 km, 9 perc

Déli pályaudvar – 8 km, 21 perc

Hévíz-Balaton repülőtér (SOB): 190 km, 2 óra
www.hevizairport.com

Budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér (BUD): 26 km, kb. 30 perc
www.bud.hu

Bécsi repülőtér (VIE): 230 km, kb. 2 ½ óra
www.viennaairport.com

Nemrég nézett
Hotels
Packages & Specials