Legjobb ár garancia i
Válasszon szállodáink közül, kérjen ajánlatot, vagy foglaljon közvetlenül online.
Thermal Sárvár

Egészséges étkezés

Kulináris élvezetek 

A fürdőzési élmények mellett a páratlan fogások még egy jó okkal szolgálhatnak a Thermal Sárvár Health Spa Hotelba történő visszatérésére. Élvezze a nemzetközi és helyi gasztronómia remekeit, akár étlapról rendelve, akár az önkiszolgáló svédasztal részeként.

A frissen készített, ízletes ételek széles kínálatának köszönhetően a havonta egy alkalommal megrendezett Sunday brunch-unk nagy népszerűségnek örvend. Kibővített félpanziós csomagunkkal vendégeink egy svédasztalos reggeliben, ebédre felszolgált levesben és bőséges vacsorában részesülnek.

Étterem

Nádor Étterem

Élvezze a római időkben Pannonia provincia néven ismert terület és a Rába-völgy ízben gazdag fogásait. Ismerje meg a Nádor étterem napi és à la carte kínálatát, amelyet nyáron akár az étterem hangulatos teraszán is elfogyaszthat. A magyar és nemzetközi ételek legjava mellett vegetáriánus, kímélő és wellness fogásokat is felszolgálunk.

360° 

Itallap

 

Kávéház

Átrium eszpresszó

Az Átrium eszpresszó változatos étel- és italpalettája gondoskodik a vendégek jólétéről. Májustól szeptemberig repertoárunk a kerti bárunkban is kapható.

Étlap

Speciális étrendet tart?

Nem fogyaszt húst, vagy egyéb különleges kívánsága van az étkezéssel kapcsolatban? Ételallergiában szenved? Kerülnie kell bizonyos ételeket és alapanyagokat?
Aggodalomra semmi ok: nem kell lemondania az étkezés jelentette örömökről a szállodánkban töltött idő alatt!

Konyhánk az Ön kérésére egyedi kívánalmai szem előtt tartásával készíti el az ételeket. Csak tudassa velünk szobafoglaláskor vagy érkezése előtt, milyen különleges kívánságai vannak az étkezést illetően, és konyhánk örömmel készíti el azok alapján a fogásokat!

Nemrég nézett
Hotels
Packages & Specials