Legjobb ár garancia i
Válasszon szállodáink közül, kérjen ajánlatot, vagy foglaljon közvetlenül online.
Thermia Palace

Konferenciák és csapatépítés

A legjobb hely rendezvényéhez

Pozsony, Nyitra és Trencsén közötti kitűnő elhelyezkedésének, valamint a magas szolgáltatási színvonal és a szabadidős tevékenységek széles tárházának köszönhetően a pöstyéni fürdőt ideális rendezvényhelyszínként tartják számon, amely alkalmas rendezvények, megbeszélések, konferenciák és céges események lebonyolítására. 

A Fürdősziget csodálatos miliője is ideális helyszínné teszi a pöstyéni fürdőt az ünneplések, esküvők és exkluzív csapatépítők szervezésére.

Szervezze rendezvényeit történelmi környezetbe

Ha rendszeresen szervez rendezvényeket és találkozókat, azt is tudja, hogy a megfelelő helyszín kiválasztása már fél siker. A Thermia Palace Health Spa Hotel pedig igazán különleges hangulatot áraszt.

Főbb adatok:
 • A Grand étterem akár 200 fő befogadására is alkalmas
 • Az Irma folyosó, amely 70 fő befogadására alkalmas banketteknek adhat otthont
 • A Ferdinánd és Hubertus szalonok akár 30 személyes megbeszélésekhez
 • Legnagyobb helyiség: 81 m2, 30 fő részére (ülőhelyekkel)
 • Teljes befogadóképesség: 380 fő
 • A Fürdőszigeti Kongresszusi Központ akár 400 fős konferenciákhoz.
 • Modern felszerelés
 • Légkondicionálás
 • Természetes fény 
 • Szélessávú wi-fi

Grand Restaurant

A Grand Restaurant ünnepi fogadások, ünnepélyes bankettek vagy exkluzív esküvők tökéletes helyszíne. Maximum 200 fő befogadására...

295 m²
24,0 x 12,3 x 6,0 m
Max. kapacitás: 200

Ferdinand szalon

     81 m2-es napfényes konferenciaterem. A szalon színházi ültetéssel maximum 30 fős reprezentatív és VIP...

81 m²
9,0 x 9,0 x 6,0 m
Max. kapacitás: 32

Hubertus szalon

81 m2-es napfényes konferenciaterem. A szalon színházi ültetéssel maximum 30 fős reprezentatív és VIP találkozókhoz, vagy...

81 m²
9,0 x 9,0 x 2,7 m
Max. kapacitás: 32

Cafe Alexander

A Cafe Alexander parkra néző nyári teraszával 80 fő számára nyújt találkozási helyet.

75 m²
9,2 x 8,2 x 2,7 m
Max. kapacitás: 80
Rendezvények

A Grand étterem tökéletes választás az ünnepélyes fogadásokhoz, komoly bankettekhez vagy exkluzív esküvőkhöz. Teljes befogadóképesség: akár 200 személy. Emellett az Irma Gyógyfürdő széles folyosója csodálatos és hangulatos környezetet biztosít a 70 főt vendégül látó bankettekhez. A Ferdinánd szalon és a Hubertus szalon kisebb megbeszélésekhez és kisebb volumenű eseményekhez ideális 30 főig.

Nagyszabású rendezvényeknek is tudunk teret biztosítani

Nagyszabású rendezvényekhez 400 főig a fürdősziget nagy konferenciaközpontja is foglalható. Összesen 23 konferenciaterem érhető el a hotelekben és a kongresszusi központban. Emellett a nagy rendezvényeken részt vevők elszállásolása sem jelent problémát, mivel több mint 1100 hotelszoba áll rendelkezésre a pöstyéni fürdőben. 

A mi szakértelmünk, az Ön sikeres találkozói

A különösen hangulatos szobák mellett a szálloda modern technológiát és prezentációs lehetőségeket is biztosít, ingyenes vezeték nélküli internet hozzáféréssel, valamint további kiegészítő szolgáltatásokkal, ezáltal téve rendezvényét hatékonyabbá, munkatársait boldogabbá, a végeredményt produktívabbá.

A 400 személyes kis- és középméretű rendezvények a specialitásaink, amelyeket a részletekre való gondos odafigyeléssel szervezünk meg.

A jó szállodákra jellemző vendégszeretet kreativitással, csodálatos építészettel és rugalmassággal párosul. A munkával töltött nap után pedig gyógyfürdőinkben évezheti a jól megérdemelt pihenést.

 

Az ár tartalmazza

A helyiségek bérleti díjában szereplő konferenciakellékek és szolgáltatások:

 • Vetítőgép vászonnal
 • Papír-írószerek
 • Flipchart-tábla
 • Szabványos wi-fi kapcsolat
 • Légkondicionálás
 • Műszaki támogatás az esemény előtt, alatt

és után:

 • Üzleti központ
 • Internetsarok
 • Fénymásolás
 • Nyomtatás
 • Faxszolgáltatás
Építsünk csapatot együtt

Néha szükség van rá, hogy összehozza munkavállalóit, és valami különlegeset tegyen a motiváció és a csapattagok közötti összetartás növeléséhez, vagy hogy egyszerűen szórakozási lehetőséget teremtsen és a munkahelyi feszültséget enyhítő pihenésnek adjon teret. 

Hiszünk abban, hogy a Pöstyéni Gyógyfürdő a lehető legjobb választás, ha valami különlegeset szeretne átélni. A sokszínű programok széles választékával rendezvénye felejthetetlen lesz, az ötletelés sikerének pedig semmi sem szabhat gátat. 

Legyen szó sporttevékenységekről, kulináris élvezetekről vagy hosszabb kikapcsolódásról, megszervezzük Önnek a tökéletes vállalati pihenést. 

Ünnepeljünk együtt

A Thermia Palace különleges helyszínt biztosít, mindennel rendelkezik, ami egy csodálatos élményt nyújtó születésnaphoz, évfordulóhoz, céges ünnepléshez vagy esküvőhöz szükséges.

Ünnepelje céges rendezvényét munkatársaival, ügyfeleivel és partnereivel exkluzív Grand éttermünkben vagy a terasz nyugodt légkörében. Mutassa meg munkavállalóinak, hogy értékeli jól elvégzett munkájukat egy stílusos estével az ünnepélyesen díszített Irma folyosón.

Ünnepelje új életét párjával hotelünk csodálatos kertjében. 

Különféle lehetőségek széles tárházát kínálva rugalmasan segítünk Önnek megszervezni egyéni rendezvényét, hogy úgy ünnepelhessen, ahogy igazán szeretne.

Minden apró részletről gondoskodunk, hogy gondtalanul élvezhesse az eseményt.

Az Ön rendezvénye

Készségesen állunk rendelkezésére rendezvénye megtervezésében és lebonyolításában a Thermia Palace Health Spa Hotelnél. Kérjen rendezvényére árajánlatot most!
Rendezvénye szervezőjeként Ön az alábbi munkatársunkkal fog közvetlen kapcsolatban állni:

Mária Michalčíková Konferenciaszervező, Health Spa Hotels, Pöstyén
Telefonszám: +421 33 775 2526 | Mobiltelefon: +421 902 962 073 | Fax: +421 33 775 2576
E-Mail: mice.sk@sk.ensanahotels.com

Nemrég nézett
Hotels
Packages & Specials