Legjobb ár garancia i
Válasszon szállodáink közül, kérjen ajánlatot, vagy foglaljon közvetlenül online.
Vila Trajan

Vila Trajan

Pöstyén rejtett gyöngyszeme

Vendégeinket smaragdzöld zsalugáteres faablakok, pasztellszínű falak, vörös tetőcserepek és békés, erdei környezet fogadja a Fürdősziget szívében. A történelmi Napoleon gyógyfürdő és park tőszomszédságában található. A Vila Trajan valóságos álomvilla: a híres pöstyéni gyógyfürdő és az Ensana Health Spa Hotelek gyöngyszeme. Évtizedekkel ezelőtt ismert vendégek és páciensek érkeztek ide, hogy részt vehessenek Dr. Cmunt, a világ első balneológusának és gyógyászati szakértőjének kezelésein. Csendes környezeti adottságainak, a természetes növényzetnek és gyógyító erejű forrásoknak köszönhetően tökéletes választás olyanok számára, akik békés és egészséges pihenésre vágynak Pöstyénben, mindezt megfizethető áron. 

Az elsőrangú szolgáltatások, a hamisítatlan szlovák vendégszeretet és a híres természetes gyógyvízen és kénes iszapon alapuló, az élvonalba tartozó gyógyászati és wellnesskezelések mindenkivel elfeledtetik fáradságát és egészségügyi gondjait, továbbá gondoskodnak a talán már hónapok vagy évek óta érzett pihenés hiányának bepótlásáról. 

Szálljon meg a Vila Trajan otthonos szobáinak egyikében! Pénztárcájától függően hagyományos, komfortszobát vagy akár lakosztályt is választhat: engedje, hogy átjárja Pöstyén energiái és gyógyító ereje!

Vila Trajan

Szabadidős programok tárháza

Egy egész sziget várja odakint, ahol az egészségprogramokon és wellnesskezeléseken kívül eltöltheti szabadidejét. Például számos sportnak hódolhat: többek között teniszezhet, fallabdázhat, nordic walkingolhat, túrázhat, kocoghat, kerékpározhat és vízisportolhat.

Ráadásul a fürdőszigeten megtalálja a kiváló Pöstyéni Golfklub 9 lyukas pályáját is. A környéken más golfpályák is találhatók, köztük a híres Penati Golfközpont is.

Ha nem szeretne megizzadni, sétáljon keresztül a fürdősziget parkján, majd ugorjon át Pöstyén kávézókkal teli városközpontjához, vagy látogassa meg a környék népszerű úti céljainak egyikét.

Vendégkapcsolati vezetőink minden kérdésére szívesen válaszolnak, és segítenek Önnek megtervezni itt-tartózkodását. Segítőkész kollégáink úgy ismerik a környéket, mint a tenyerüket, így értékes tanácsokkal segíthetnek megtalálni az Önnek megfelelő szabadidős tevékenységet.

Gyorsan egyértelmű válik az Ön számára is, hogy a Vila Trajan Health Spa Hotelnél töltött gyógy- vagy wellnessüdülése a legjobb módja lelkének megfiatalosítására, egészségének helyreállítására és pénztárcájának megkímélésére.

Főbb érdekességek
  • 27 szoba, köztük 1 lakosztály
  • Modern kétcsillagos szálloda nagy közös helyiségekkel és jól felszerelt, kitűnő éttermekkel és bárokkal
  • Szlovákia legnagyobb gyógyfürdőkomplexuma, a Napoleon gyógyfürdő közvetlenül elérhető a szállodából.
  • Átfogó egészségprogram és egyedülálló természetes gyógymódok (termálvíz és kénes iszap)
  • Nagyszerű sport- és szabadidős létesítmények
  • A szálloda egész területén ingyenesen elérhető wi-fi

Kérdése van?

Ne habozzon, lépjen kapcsolatba velünk – csapatunk készséggel áll rendelkezésére! 

Nemrég nézett
Hotels
Packages & Specials