Legjobb ár garancia i
Válasszon szállodáink közül, kérjen ajánlatot, vagy foglaljon közvetlenül online.
Vila Trajan

Egészséges étkezés

Igazi szlovák vendégszeretet

Ha már Szlovákiában tartózkodik, érdemes megkóstolnia a finom helyi gasztronómiai különlegességeket: a tradicionális sztrapacskát, pörköltet, juhsajtot, a gyakran káposztával tálalt kolbászokat és még sok más helyi fogást is. Annak ellenére, hogy első ránézésre nehéz ételeknek tűnhetnek, mint a nagymamánál megszokott vacsora, a Jalta Health Spa Hotel szakképzett séfjei minden megtesznek, hogy ételei az étrendi előírásai és orvosa javaslatai alapján kerüljenek Ön elé. 

A vendégek számára különleges menüsorral rendelkező svédasztalos reggeli, ebéd és vacsora áll rendelkezésére. Legyen szó akár vacsoráról vagy csak egy italról, a Jalta Étterem vagy az Excelsior kávézó szabadtéri terasszal várja vendégeinket. A Jalta étteremben a vendégszeretet gasztronómiai élménnyel ötvözve gondoskodik arról, hogy vendégeink kellemes emlékekkel és felejthetetlen kulináris élményekkel hagyják el Pöstyént.

Étterem

Jalta Étterem

A Jalta Étterem az Ensana Health Spa Hotel Jalta részeként áll a vendégek rendelkezésére. Ez egy felújított, világos és tágas hely, bézs bútorokkal és tengerészkék függönyökkel. A Jalta szálloda és a hozzátartozó épületei, a Smaragd és Šumava, valamint a szomszédos Vila Trajan vendégei számára a finoman elkészített svédasztalos reggelit, ebédet és vacsorát egészséges menükkel és salátabárral egészítjük ki. A Jalta étterem séfjei örömmel készítik el Önnek a szlovák és nemzetközi konyha ínyencségeit egészséges és kiegyensúlyozott receptek alapján, ugyanakkor figyelembe véve az Ön étrendjére vonatkozó kikötéseket vagy orvosi előírásokat. Szolgálhatunk például glutén- és laktózmentes ételekkel. Az ételek mellett egészséges biozöldségekkel és -gyümölcsökkel tálalt salátabár áll rendelkezésére.

Nyitvatartás:
Reggeli: 7:00 – 9:00
Ebéd: 11:30 – 13:30
Vacsora: 17:30 – 19:30

Kávézó

Café Excelsior

A „Magasabbra!” mottójáról elhíresült kávézó a béke szigetét jelenti majd Önnek a Health Spa Hotel Jaltánál és a szomszédos Vila Trajannál. Élvezze a kezeléseket követő szabadidejét a hangulatos nyári teraszon, egy csésze kávé vagy egy pohár szlovák bor társaságában. A Café Excelsior igen népszerű, a pihenésre, ellazulásra vágyó vendégeink körében, akik leginkább Pöstyén friss levegőjét kívánják mélyen beszippantani, ezzel koronázva meg a nap legjobb pillanatait.

Nyitvatartás:
nyitva étterem működése közben

Speciális étrendet tart?

Nem fogyaszt húst, vagy egyéb különleges kívánsága van az étkezéssel kapcsolatban? Ételallergiában szenved? Kerülnie kell bizonyos ételeket és alapanyagokat?
Aggodalomra semmi ok: nem kell lemondania az étkezés jelentette örömökről a szállodánkban töltött idő alatt!

Tán mondanunk sem kell, hogy konyhánk az Ön kérésére az ilyen egyedi kívánalmak szem előtt tartásával készíti el az ételeket. Csak tudassa velünk szobafoglaláskor vagy érkezése előtt bármikor máskor, milyen különleges kívánságai vannak az étkezést illetően, és konyhánk örömmel készíti el azok alapján a fogásokat!

Nemrég nézett
Hotels
Packages & Specials