Legjobb ár garancia i
Válasszon szállodáink közül, kérjen ajánlatot, vagy foglaljon közvetlenül online.
Vltava

Marienbad – a golfozók paradicsoma

Koronázza meg gyógy-, vagy wellnes üdülését egy laza golfozással – látogasson el a Marienbadban és környékén található öt golfklub valamelyikébe.

Marienbad a gyógy- és wellnessturisták álom úti célja. Ez a közkedvelt gyógyközpont, számos gyógyforrásával és gyönyörű wellness szállóival a golfozók számára is maga a valóra vált álom. A nagy múltú, hagyományos gyógykezelések mellet a golf is rendkívül fontos szerepet játszott Marienbad történelmében és fejlődésében.

Golfklubok Marienbadban és környékén

Csehország legrégebbi golfpályáját VII. Eduárd király nyitotta meg 1905-ben. A 18-lyukú golfpálya ezen kívül az egyetlen a kontinensen, amely elnyerte „Királyi Golfklub” címet, amit II. Erzsébet királynő adományozott 2003-ban. A pálya a Császári Erdő tövében, a városközponttól mindössze három kilométerre található. Az újabb pályákkal ellentétben itt a pázsitok kisebbek, komoly kihívás elé állítva a játékosokat. Pontosság és technika itt elengedhetetlenül fontos a játékhoz: a vízakadályok, meredek lejtők, nagyszámú bunker legyőzése koncentrációt igényel. A pályát körülölelő erdők sok árnyékot, nyáron friss levegőt biztosítanak. A pályáról ezen kívül gyönyörű kilátás nyílik a környező tájra. A hagyományos angol stílusú klubház tökéletesen illeszkedik a pályához, és ideális helyszínt biztosít számos itt megrendezésre kerülő nemzetközi verseny számára. Próbálja ki a pályát, és érezze át a régi Anglia hangulatát, amiből a pálya kétségtelenül megőrzött valamit. Egy golfmeccs a Marienbad Royal Golf Clubban szemet gyönyörködtető élmény, főleg ősszel, amikor a levelek ezer színben pompáznak.

A Kynžvart Golf Club sokkal újabb, mint a Royal Golf Club Marienbad. 2008-ban nyitották, mindössze 7 km-re fekszik Marienbadtól. A pálya és a környező táj közötti átmenet szinte észrevétlen. A pálya egy része a Kynžvart kastély parkjához tartozik, A kastély valaha Metternich osztrák kancellár tulajdonát képezte. Ez a 18-lyukú golfpálya a korszerűséget és a hagyományos környezetet ötvöző magas színvonalú létesítményeivel nyeri el a golfozók szívét. A kényelmes környezet és a barátságos hangulat, valamint a klub gazdag kínálata felejthetetlen golfélményt ígér profiknak és amatőröknek egyaránt. A Kynžvart Golf Club szívesen látja a gyerekeket is, így az a golfkedvelő családok számára is kitűnő választás.

Ez a 9-lyukú, Marienbadtól 13 km-re található golfpálya a Császári Erdő természetvédelmi terület közepén fekszik. Közvetlen szomszédságában található a híres kolostor, amelyről nevét is kapta. Ha a rövidebb meccseket szereti, ez a megfelelő pálya az Ön számára. A lyukak közötti távolságok rövidebbek, és a kevesebb vízakadálynak és bunkernek köszönhetően a játék gördülékenyebb. A pálya ennek ellenére változatos: kisebb pázsitok, ligetek, bokrok, magas füves részek szabdalják a terepet. Az 1996-ban nyílt golfpálya ideális kevésbé tapasztalt játékosok számára. A 9-lyukú pályán kívül gyakorlópázsit gurításhoz, ütésgyakorló terület és egy 6-lyukú „pitch & putt” gyakorlópálya áll a látogatók rendelkezésére. Töltsön el egy kellemes napot golfozással ebben a festői környezetben.

karlovyvary.cz

Ezt a 18-lyukú versenypályát Gary Player, valamikori golfozó hozta létre. A skót stílusú pálya modern felszerelésével és fantasztikus környezetével ragadja magával a játékosokat. A 2001-től működő, számtalan vízakadállyal, egyéb természetes és művi akadállyal tarkított pálya még a tapasztalt játékosokat is komoly kihívás elé állítja. 2005-ben a Golf Digest C&S magazin „Az Év Golfpályájává” választotta. A pálya versenyek és baráti meccsek résztvevőit is szeretettel várja. Üljön autóba és látogasson el a várostól 26 km-re található pályára. Nem fogja megbánni! Ajánlat:

 • Skót stílusú, 18-lyukú golfpálya
 • 9-lyukú golfiskola (pitch & putt pálya) szakképzett oktatókkal
 • Gyakorlópázsit rövid ütéshez, gurításhoz
 • Ütésgyakorló terület elválasztott elütőhelyekkel
 • Klubház étteremmel
 • Golf bolt
 • Elektromos golfkocsi és felszerelés kölcsönzés

Csehország egyik leggyönyörűbb golfpályája a német határ melletti Hazlovban, Františkovy Lázně fürdőváros közelében található. Ez a pálya teljes mértékben kihasználja a környezet – az Ohře folyó mentén elterülő természetvédelmi terület – adta lehetőségeket. A 18-lyukú pálya tökéletes összhangban áll a körülötte elterülő dombos tájjal. Az egyenetlen tereprészek, fák, természetes élőhelyek és vízakadályok komoly technikai és taktikai kihívások elé állítják a játékosokat, így az a tapasztaltabbak számára lehet vonzó választás. A 18-lyukú pályán kívül ütésgyakorló terület, gyakorlópázsit rövid ütéshez és gurításhoz, szekrényekkel ellátott megőrzőhelyiség a golffelszerelések tárolásához, 5-lyukú golfiskola, golf pro bolt, valamint étterem és beltéri golfszimulátor áll a vendégek rendelkezésére. Vágjon bele és játsszon egy igazán igényes, nemzetközileg is jegyzett golfpályán.

gr-fl.cz

A 18-lyukúgolfpálya egy teljes egészében rekultivált korábbi külszíni lignitbányán terül el. A Marienbadtól 22 kilométerre található 100 hektáros pályán mindent megtalál, ami csak egy modern golfpályától elvárható. Mindegyik lyukhoz négy elütőhely tartozik. Az egyes pályák dombos terepen vezetnek, nagy fokú pontosságot igényelve a játékosoktól. A sajátos terepelemek és az igényes pálya széles pázsitokkal, mély bunkerekkel és széles fairway-ekkel, valamint az oldott légkör remek golfélményt ígérnek, amire még sokáig emlékezhet. A golfpálya kínálata:

 • Ütésgyakorló terület (10 elválasztott elütőhellyel)
 • Gyakorlópázsit rövid ütéshez
 • Gyakorlópázsit rövid, magas ütéshez
 • Gyakorlópázsit gurításhoz
 • Gyakorlóbunker
 • Klubház étteremmel
 • Golfkocsi
 • Pro bolt
 • Elektromos kocsi, kézi kocsi és golf tee bérlés

golf-sokolov.cz

Par-TEE

Tradíció, magas színvonal, kihívás és természetes környezet – a Marienbad környékén található golfpályákon mindez az Ön rendelkezésére áll.

A pályák közelsége lehetővé teszi, hogy a kezelések közötti szünetekben golfütőt ragadjon és játsszon egyet.

Nemrég nézett
Hotels
Packages & Specials