Legjobb ár garancia i
Válasszon szállodáink közül, kérjen ajánlatot, vagy foglaljon közvetlenül online.
Nové Lázně

Étkezés

Stílusos étkezés

A Nové Lázně Health Spa Hotel szállodában az étkezés is fejedelmi élmény! Vendégeinket a cseh és a nemzetközi konyha legízletesebb fogásaiból összeállított, kiegyensúlyozott étrend várja. Főszakácsunk igény szerint a fő erősségének számító fogások mellett bármilyen más, a vendégek táplálkozási tervéhez igazodó, egyedi igényű – alacsony kalória- illetve nátriumtartalmú, laktóz- vagy gluténmentes, vegetáriánus vagy bármely más speciális étrendhez igazodó – ételt elkészít.

A Királyi étterem

Ahol fenséges élmény az étkezés

Étkezés szempontjából Nové Lázně csúcspontja a svédasztalt és az à la carte menüopciókat is kínáló Királyi étterem. A luxusberendezésű Királyi étterem malachit színvilágával és elegáns csillárjaival a vendégek étkezésének szemkápráztató helyszínéül szolgál – de az itt elköltött reggeliket, ebédeket és vacsorákat nem csupán a látvány, hanem a szenvedélyes ihletettséggel elkészített, fenséges fogások is emlékezetessé teszik. Érdemes a napot egy királyokhoz méltó reggelivel kezdeni, délben a salátabár vár egészséges – és a napi kezelésekhez és programokhoz szükséges energiát biztosító – fogásokkal, vacsorára pedig remek háromfogásos vacsoramenü kínálatából választhatunk.

Nyitva tartás:

Reggeli: 7:00 – 10:00 / Ebéd: 11:30 – 14:00
Vacsora: 17:30 – 20:00

A stílusos Bécsi Kávéház

Igazán hangulatos kávészünet

Szintén figyelemre méltó vendéglátóhely az ugyancsak a szálloda épületében található Bécsi Kávéház, mely italok és édességek igen széles választékával várja a betérőket. A kávéház elbűvölő nyári teraszánál nincs tökéletesebb helyszín a nyári esték eltöltésére a szállodában frissen szerzett barátok és ismerősök körében, egy csésze hamisítatlan bécsi kávé vagy épp egy pohár aperitif mellett, a szálloda előtti, kiválóan gondozott park látványában gyönyörködve! 

Nyitva tartás:

10:00 – 18:00

A lobbibár

Kikapcsolódás és szórakozás elegáns környezetben

Egy parti sakkra, kártyázásra vagy társasjátékra vágyik ebéd vagy vacsora után? Irány az elegánsan otthonos lobbibár, ahol a legfinomabb koktélok, kávék és teák mellett kimondottan a játékra fenntartott rész is várja a szórakozni vágyó szállóvendégeket!A közvetlen hangulatú bárban emellett csevegésre is remek alkalom nyílik a többi vendéggel egy-egy ital mellett a délutáni és esti órákban.

Nyitva tartás:
11:00 – 23:00

Speciális étrendet tart?

Nem fogyaszt húst, vagy egyéb különleges kívánsága van az étkezéssel kapcsolatban? Ételallergiában szenved? Kerülnie kell bizonyos ételeket és alapanyagokat?
Aggodalomra semmi ok: nem kell lemondania az étkezés jelentette örömökről a szállodánkban töltött idő alatt!

Tán mondanunk sem kell, hogy konyhánk az Ön kérésére az ilyen egyedi kívánalmak szem előtt tartásával készíti el az ételeket. Csak tudassa velünk szobafoglaláskor vagy érkezése előtt bármikor máskor, milyen különleges kívánságai vannak az étkezést illetően, és konyhánk örömmel készíti el azok alapján a fogásokat!

Nemrég nézett
Hotels
Packages & Specials